Lag PC -maskinvarediagnose - gratis programmer for Windows (2024)

Når det gjelder å gi ut en ny datamaskin eller formatere den vi allerede har, må alle komponentene være perfekt å få maksimal ytelse for teamet vårt.Jo større tid og mer bruk av tid og mer bruk, visse maskinvareproblemer som kan være hodepine kan oppstå.Noen av disse problemene kan være enkle å løse, i stedet er andre enkle å diagnostisere.For å hjelpe oss med dette arbeidet kan vi bruke visse maskinvarediagnostiske verktøy.

Og det er at det å ha et godt maskinvarediagnostisk verktøy for datamaskinen vår kan holde oss trygge for de vanligste problemene i systemet vårt, noe viktig, spesielt hvis vi har lagret verdifull informasjon som vi ikke har råd til å slu*tte å få tilgang til det.

Uten å installere applikasjoner

Windows 10 teller standard med verktøy for alle typer situasjoner og bruksområder, slik at vi kan bruke dem til situasjoner der vi har problemer med forskjellige maskinvareseksjoner i teamet vårt.Innenfor disse applikasjonene kan vi finne Performance Monitor, Resource Monitor, DirectX Diagnostic Diagnostic Tool og Diagnostic Tool.

Performance Monitor

Performance Monitor er et ganske ukjent verktøy, som lar oss lage enytelsesovervåkningav hver av delene av systemet vårt.For å få tilgang til det vil det bare være nødvendig å skrive ytelsesmonitor i søkeboksen til Start -menyen.

Hacer diagnóstico del hardware del PC – Programas gratis para Windows (1)

Ved å bruke denne applikasjonen vil vi kunne få tilgang til forskjellige data om systemets ytelse i sanntid.Vi vil ha data som mengden CPU som brukes, som flere tellere kan legges til, for eksempel energien som brukes, bruk av platen, størrelsen på søkeindeksen, blant andre.Det er grunnen til at vi står overfor en applikasjon som vil hjelpe oss med å diagnostisere ethvert problem som kan skyldes overdreven forbruk og uten å ty til noen ekstern applikasjon.

DirectX Diagnostic Tool

Vi snakker nå om et nyttig verktøy som vil hjelpe oss med å samle informasjon om et bredt utvalg av multimedia -enheter.Dette lar oss løse problemer som er relatert tilLyd og video i DirectX -bokhandler.På denne måten blir det et viktig element for de som bruker PC -en for oppgaver relatert til videoer eller videospill.

Hacer diagnóstico del hardware del PC – Programas gratis para Windows (2)

DIRETX er ansvarlig for å integrere både ytelses- og sikkerhetsoppdateringer, slik at vi kan justere multimediainnholdet ditt optimalt.Denne applikasjonen er ansvarlig for å generere en DXDIAG -tekstrapportfil.I denne filen finner vi alle slags detaljert informasjon om lyd, grafikk og andre enheter i teamet vårt.I tillegg kan verktøyet hjelpe oss med å avgjøre om teamets kontrollere er oppdatert.

For å utføre den, vil det bare være nødvendig å trykke på Windows + R -tastatursnarveien og utførelseskommandoen vises.Her må vi skrive dxdiag og trykke Enter eller i aksepter -knappen.

Minnediagnose

Windows 10 har også sitt eget verktøy for å kunnediagnostisere og verifisere staten RAM er lokalisertav datamaskinen vår.Denne applikasjonen kalles Windows Memory Diagnostic eller Memory Diagnosis og for å kunne utføre den, er det nødvendig å starte utstyret på nytt, så det er viktig at vi har alt arbeidet som er lagret i tilfelle å bruke det.

Hacer diagnóstico del hardware del PC – Programas gratis para Windows (3)

Når du starter utstyret på nytt, beviser verktøyet RAMs helsestatus før operativsystemet og programmene starter og lastes inn i minnet.Programmet drar nytte av minimum RAM som på den tiden utføres for å teste alt som er tilgjengelig i sin helhet når de er gratis for bruk.

For å begynne å bruke minnediagnosen, er det nok å trykke på Windows + R -tastatursnarveien for at den utførende kommandoen skal vises.Deretter skriver vi MDSched og trykker på "Enter" eller i "aksepterer" -knappen.

Ressursmonitor

Et annet av verktøyene som Windows 10 inkluderer og som blir lagt merke til av de fleste brukere, men som kan tjene oss veldig nyttige, er ressursmonitoren.Med det kan vi utføre analyse som prosesser, Hyper-V, .NET-data, RAS, Bluetooth, Events Record, Refs og Global Events, blant andre.

Hacer diagnóstico del hardware del PC – Programas gratis para Windows (4)

Ved å bruke ressursmonitoren kan vi få tilgang tilREAL -TID -detaljer om bruk og distribusjon av systemressurserSom generell informasjon, CPU, RAM, harddisker og nettverk. Bruken vil tillate oss å vite om vi har viktige feil i minnet, CPU, harddiskhastighet eller problemer med internettforbindelse.

For å kunne utføre den, bare skriv ytelsesmonitor i søkefeltet på startmenyen og starte applikasjonen.

Applikasjoner for å diagnostisere PC

Sammen med systemets egne verktøy kan vi også bruke applikasjoner utviklet av tredjeparter for å stille en diagnose av systemets maskinvare.

Hwinfo64

Denne applikasjonen vil tillate oss å analysere, overvåke ogdiagnostisere de forskjellige maskinvareelementenesom er sammensatt av vår PC.Med dataene som er samlet inn kan vi sjekke førstehånds om alt fungerer som det skal.Og det er ikke bare i stand til å lese alle sensorene til komponentene vi har installert, men heller ikke vil vise en grafisk fremstilling av dem alle.

Hacer diagnóstico del hardware del PC – Programas gratis para Windows (5)

Utvilsomt, et veldig nyttig verktøy som viser en dyp beskrivelse av alle komponentene våre, overvåker dataene i sanntid, slik at de forutsier de mulige feilene de kan lide.Sammen med påvisning av feil kan vi også få en oversikt over alle verktøyene, slik at de kan eksportere det i forskjellige formater som XML, CSV, blant andre.Nettstedsside.

Det beste og det verste

Dette er et av de mest kjente programmene for disse oppgavene med analyse og diagnose av maskinvare som har samlet en enorm opplevelse over tid.Applikasjonen er designet for å vise oss mye informasjon dedikert spesielt for CPU og GPU på datamaskinen vår.Mange av kattene om informasjonen til maskinvaren vår som vises av applikasjonen vil være helt uforståelig for de fleste brukere.Det er en helt gratis applikasjon, og som inkluderer alle typer kjøp inne for å få tilgang til flere funksjoner.

Han - maskinvare lese og skrive verktøy

Vi er nå med enAvansert diagnostisk verktøyav systemet for vinduer.Det er veldig lett, og dens formål er å hjelpe oss med å bekrefte fullstendig informasjon om maskinvaren til datamaskinen vår.Med det vil vi få detaljer om prosessor, minne, skjerm, lagring, USB, PCI, operativsystem, etc.Derfor er det spesielt indikert for ytelsestester og diagnostiserer.

Hacer diagnóstico del hardware del PC – Programas gratis para Windows (6)

Programmet vil tillate oss å samle inn informasjon om prosessoren og generere detaljerte rapporter om enhver prosess og dermed sjekke diagnosene som er laget.Evnen til å styrke alle utstyrskomponenter er spektakulær.her.

Bra og dårlig

Vi finner en god mengde seksjoner som tilsvarer komponentene på datamaskinen vår for å motta relevant informasjon.Vi har en rekke kategorier og underkategorier for å finne det vi trenger raskere blant alle tilgjengelige her.Selv om det er veldig funksjonelt, trenger utformingen av brukergrensesnittet som vi finner en oppdatering og modernisering.Denne applikasjonen er fokusert på erfarne brukere siden mye av informasjonen den viser ikke er til nytte hvis vi ikke har riktig kunnskap.

JScreenFix

Ved denne anledningen snakker vi om en webapplikasjon som vil være ansvarlig foroppdage blokkerte pikslerI vår skjerm.Det er egnet for både OLED- og LCD -skjerm.Blokkerte piksler er et lyst punkt som ikke oppdateres når du tilstøtende de tilstøtende pikslene, og de merker mer når resten av skjermen er svart.På denne måten vil JScreenFix hjelpe oss med å reparere blokkerte piksler på mindre enn 10 minutter.

Hacer diagnóstico del hardware del PC – Programas gratis para Windows (7)

Selv om det ikke er et ufeilbarlig verktøy fordi noen ganger den blokkerte pikselen sitter fast for alltid på grunn av en skjermfeil, kan den alltid testes, da det er et gratis verktøy.For å begynne å bruke den, vil det bare være nødvendig å få tilgang til nettstedet sitt ved å klikke pådenne lenken.

For og imot

Dette er en webapplikasjon som vi kan bruke fra favoritt nettleseren vi har, som unngår oss å installere flere programmer på PC -en.Hovedmålet er å hjelpe oss med skjermen vi har installert og dermed få mest mulig ut av det.Funksjonaliteten til denne applikasjonen er mye mer begrenset når det gjelder tilgjengelige alternativer enn andre fra konkurransen.

CrystaldiskInfo

Denne applikasjonen kommer til å oppdage problemer på vår mekaniske harddisk eller SSD.Det er ansvarlig for å tilby oss en oversikt og fullstendig visjon om tilstanden til vår lagringsenhet.For å gjøre dette viser det oss detaljer som temperatur, aktivitetstid, feilrater, etc.Og hvis harddisken vår kan forverres for noe, skyldes det høy temperaturbelastning som vi sender dem til daglig, siden en høy temperatur kan forårsake skade på den.

Hacer diagnóstico del hardware del PC – Programas gratis para Windows (8)

Dette kraftige og enkle verktøyet vil hjelpe oss å kjenne og finne feilene på harddisken vår, og gi data som er bakgrunn som firmware, standarder eller støttede funksjoner.Vi kan laste den ned gratis fraher.

Vi liker og liker

Hvis vi ser etter alle nødvendige data som tilsvarer diskenhetene våre, er dette den mest passende programvareløsningen for den.Vi finner en enorm mengde data som nesten umiddelbart tilhører både mekaniske og solide skiveenheter.For å få mer generisk maskinvareinformasjon fra datamaskinen vår kan vi finne andre mer komplette og nyttige alternativer.

Oktober

En av de mest komplette applikasjonene for å oppdage maskinvareproblemer på vår PC er OCTForårsaker blå skjermbildersom vises i teamet vårt og at vi må forstyrre arbeidet vårt hvis vi ikke har reddet det.

OSCT sjekker stabiliteten til systemet og utfører stresstester av alle slag for å maksimere prosessoren, grafen, minnet og strømforsyningen for å oppdage hva som mislykkes i systemet.I tillegg inkluderer det et overvåkningssystem som lar oss til enhver tid vite hvordan PC -en vår reagerer på stresstestene som vi sender den til.

Hacer diagnóstico del hardware del PC – Programas gratis para Windows (9)

Vi må ikke frykte for integriteten til komponentene, spesielt prosessoren og grafen, siden Vesten lar oss konfigurereMaksimalt temperaturnivåAt disse enhetene kan nå under ytelsestester, så på ingen tid vil vi steke noen av komponentene på vår PC.

OSCT er tilgjengelig i 4 versjoner.Den gratis versjonen lar oss analysere stabiliteten til systemet og overvåke driften av utstyret og utføre en ytelsestest.Hvis vi i tillegg ønsker at en komplett systemrapport skal genereres, utføre test uten viss varighet, eksporter resultatene i .csv -format for å analysere med et regneark og mange andre funksjoner, må vi gå gjennom boks og betale månedlig for å bruke denne applikasjonen , applikasjon vi kan laste ned gjennom følgendelenke.

Bemerkelsesverdig og å forbedre

Dette er et program som foreslår et moderne brukergrensesnitt og i henhold til Times og som letter tolkningen av dataene.Grafikken om bruk av datamaskinens komponenter vil til enhver tid være til enorm hjelp til å forstå den interne driften av utstyret til enhver tid.For å glede deg over alle fordelene og fordelene i form av funksjoner som tilbys av denne applikasjonen, må vi betale, den gratis versjonen er noe begrenset.

AIDA64

AIDA64 er en komplett applikasjon for diagnostiske, informasjons- og utstyrsrevisjonsvinduer.Applikasjonen viser oss informasjonsdetaljer om hele maskinvaren til utstyret presenterte en rapport som vi kan eksportere i regneark eller HTML -versjonsformat.AIDA64 utfører ytelsestester for å sjekke stabiliteten til både operativsystemet og de forskjellige komponentene som er en del av utstyret, det vil si maskinvaren, for å oppdage drifts- og ytelsesproblemer.Hvis du er i hånden din, kan du også løse dem.

Selv om det med navn kan indikere at det bare fungerer i 64 -bit -prosessorer, er den også kompatibel med 32 -bit -prosessorer.I tillegg fungerer det uten problemer i Intel- og AMD -prosessorer, så vel som med alle markedsgrafikkmodeller, inkludert NVIDIA.Hvis vi lar den ligge i bakgrunnen, er applikasjonen ansvarlig for å overvåke aktiviteten til utstyret for å oppdage driftsproblemer som ikke oppstår å utføre ytelsestester.

Hacer diagnóstico del hardware del PC – Programas gratis para Windows (10)

AIDA64 er en betalingsapplikasjon, selv om det med gratisversjonen kan være mer enn nok å imøtekomme våre behov, hvis de ikke er veldig høye.Det er tilgjengelig i tre versjoner.Den mest økonomiske versjonen, den ekstreme, er priset til $ 59,95, og vi kan bruke den på opptil 3 datamaskiner, slik at vi kan kjøpe den med tre venner og at det bare koster oss 20 dollar.Denne versjonen er ideell for innenlandske brukere.Hvis våre behov er høyere, hvis vi jobber i et selskap eller som en teknisk tjeneste, er versjonen vi trenger ingeniøren eller virksomheten.Begge har en pris på 219,90 dollar.

Vi kan laste ned Aida64 fra nettstedet, gjennom følgendelenkeEller direkte fra Microsoft Store, selv om denne siste versjonen er mer begrenset på grunn av begrensningene for applikasjonene som er tilgjengelige i Microsoft Application Store.

Positive poeng og negative aspekter

AIDA64 er en av de mest komplette applikasjonene som er tilgjengelige i markedet, en applikasjon som tvinger oss til å gå gjennom boks hvis vi vil låse opp hver eneste av funksjonene den tilbyr oss og som er mange.Med denne applikasjonen kan vi kjenne all informasjon som vi trenger om hver eneste av komponentene som er en del av vår PC uten behov for å ty til Internett eller støttedokumentasjonen som den inkluderer.Versjonen som er tilgjengelig i Microsoft Store er veldig begrenset når det gjelder funksjoner på grunn av begrensningene i Microsoft Store, så det anbefales å laste ned versjonen direkte fra nettstedet.

Hacer diagnóstico del hardware del PC – Programas gratis para Windows (11)

Hacer diagnóstico del hardware del PC – Programas gratis para Windows (12)

Descargar QR kode

Utvikler:Finalwire

Lag PC -maskinvarediagnose - gratis programmer for Windows (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kerri Lueilwitz

Last Updated:

Views: 5799

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kerri Lueilwitz

Birthday: 1992-10-31

Address: Suite 878 3699 Chantelle Roads, Colebury, NC 68599

Phone: +6111989609516

Job: Chief Farming Manager

Hobby: Mycology, Stone skipping, Dowsing, Whittling, Taxidermy, Sand art, Roller skating

Introduction: My name is Kerri Lueilwitz, I am a courageous, gentle, quaint, thankful, outstanding, brave, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.