5 Beste CPU -innsatsprogramvare for programmerere og spillere (2024)

CPUs innsatsprøver har blitt nødvendige for å bestemme helsen til datamaskinen din og garantere din høye ytelse.

Datamaskinens ytelse forringes over tid, og hvis du bruker den nesten hver dag, begynner det å oppstå problemer.Du kan oppleve hyppig nedgang, funksjoner som ikke fungerer som forventet og uventede stenginger.

Dette er tegn som aldri bør ignorere fordi datamaskinen din sannsynligvis vil lide permanent skade hvis de vedvarer.

Det er grunnen til at han trenger å overvåke sindatamaskinytelseog utføre CPU -innsatsprøver for å opprettholde CPU og datamaskinens generelle tilstand.

La oss finne ut mer om CPU -innsatstestene og hvordan de kan være gunstige for datamaskinen din.

Hva er CPU -innsatstesten?

Type ytelsestest som evaluerer stabiliteten til et system under høye stressnivåer kalles stresstest.Det hjelper til med å sikre at komponentene fungerer bra og bestemme hvor mye stress kan støtte før skade.Stress kan omfatte ekstreme oppgaver, arbeidsbelastninger, termisk, hukommelsesbruk og klokkehastigheter.

Generelt er datatestester av datamaskiner av forskjellige typer: Software Stress Tests og maskinvarespenningstester.Maskinvarestress inkluderer også flere typer stresstester.

CPU -innsatstestene blir utsatt for tester for maskinvareinnsats, som verifiserer ytelsen til CPU for et system etter å ha kjørt det i full fart til maksimal oppnåelig.temperatur.Under testene brukes alle kjernene i systemet og en kompatibel arbeidsmengde blir brukt.Det utføres ved hjelp av et programvareverktøy som kan kalles "CPU -innsatstestverktøy."

Når du består en innsatsprøve, regnes CPU på datamaskinen som stabil.Men hvis det mislykkes, kan du oppleve dårlig ytelse, forsinkelser, blokkeringer og automatiske svinger, noe som indikerer at datamaskinen er ustabil og trenger reparasjon.

5 mejor software de prueba de esfuerzo de CPU para programadores y jugadores (1)

Hvorfor trenger du CPU -innsatstesten?

La oss se på noen av grunnene til at du trenger en innsatsprøve.

  • Gamle datamaskinens ytelsesproblemer: Hvis du finner ut at den bærbare datamaskinen din kollapser selv for små oppgaver, med en veldig langsom ytelse som dreper tiden din, eller viser seg brått uten grunn, bør du vurdere innsatstestene til CPU.Det vil hjelpe deg med å bestemme årsaken til problemet slik at du kan løse det før permanent skade oppstår på datamaskinen din.
  • Overklokking: Hvis du bruker datamaskinen din streng for offisielle verk, spill, design eller noe annet som krever høy CPU -ytelse, kan du vurdere overklokking.Det er prosessen med å få CPU til å fungere med en hastighet høyere enn den opprinnelig planlagte.CPU -stresstester kan bidra til å verifisere om ytelsen deres har økt etter overklokking.
  • For å bestemme den maksimale ytelsen til en datamaskin:Den oppnår ikke alltid ytelsen som er nevnt i boksen eller loven lovet.Datamaskinen din er en maskin med mange komponenter som påvirker ytelse og stabilitet.CPU -innsatstesten lar deg bedømme den realistiske ytelsen du kan forvente av den.Det vil også hjelpe den med å avgjøre om maskinen fungerer bra og bestemme ytelsen til termisk pasta og kjølesystem.

I tillegg er det viktig å overvåke CPU under stresstester.Den vil måle temperaturen på PC -en, spenningssvingningene, klokkehastigheten osv. For å sikre at alt går bra med enheten din.Og hvis noe går galt, kan du ta løsninger raskt for å løse det før et problem skader datamaskinen.Du kan vurdere bruken av et CPU -overvåkningsverktøy som kjernetemp, Speccy, etc.nevnt her.

Tilbake til innsatstestene til CPU, er mange dobbelt tvil om sikkerhet.CPUs innsatsprøver er trygge hvis de blir utført riktig.Under en gitt belastning når en CPU generelt en maksimal temperatur på en time.Og når den når en kritisk grense, går datamaskinen automatisk ut for å unngå skade.

La oss deretter analysere noen av de beste CPU -stresstestverktøyene i markedet for å sikre at datamaskinen din fungerer med maksimal ytelse.

Cinebench

Hvis du vil vite hvordan CPU -en din fungerer, kan du legge til maxonCinebenchTil listen din.Dette multiplatform -testsettet lar deg enkelt bestemme ytelsen til PC -en.Det tilbyr avansert prosessering og CPU -teknologi for å evaluere datamaskinens maskinvarefunksjoner nøyaktig.

Cinebench hjelper systemadministratorer med å ta kjøpsbeslu*tninger, journalister gjennomgår maskinvare- og maskinvareprodusenter med å forbedre sine nyeste produkter.Den nye Cinebench gir presise resultater for neste generasjons -CPU -er for å prøve om kjøleløsningen til en bærbar eller skrivebordet er tilstrekkelig.

5 mejor software de prueba de esfuerzo de CPU para programadores y jugadores (2)

I tillegg vil den også avgjøre om maskinen er stabil mens du kjører med høy CPU -belastning og kan håndtere 3D -oppgaver effektivt.Cinebench -score blir justert etter hvert som kompilatoren og koden endres slik at de nyeste score ikke kan sammenlignes med de forrige.La Cinebench kjøre i bakgrunnsoppgaver for å skape forskjellige resultater ved å påvirke målingen.

Verktøyet er tilgjengelig for datasystemer med Apple M1 -teknologi.Den er kompatibel med Windows 10 på CPU AMD eller Intel på 64 biter med SSE3 -støtte og 4 GB RAM.Hvis det er en Apple -bruker, trenger du 10.13.6 eller høyere med en 64 -bit CPU som utføres i en Mac basert på Intel, Apple Macintosh eller M1 og 4 GB RAM.

CPU -ekspert

CPU -ekspertDet lar deg konfigurere lasten du ønsker og stoppe eller gjenoppta prøvetid.Kontroller indikatorene riktig før du starter testen, slik at du kan vite hva de mener når de indikerer en spesifikk verdi.5 mejor software de prueba de esfuerzo de CPU para programadores y jugadores (3)For å få et perfekt resultat:

  • Angi CPU -innsatstesten i den høyeste belastningen og vent noen sekunder.
  • Hold testen -fanen i bakgrunnsoppgavene og bruk applikasjoner som det vanligvis gjør i normale dager.
  • Overvåk FPSog hastighetsindikatorer for å vite om de er konstante eller avtar.

Det er nyttig for nettlesere som Firefox, Safari, Internet Explorer, Edge og Chrome og enheter som stasjonære datamaskiner, smarttelefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner.CPU -ekspert er kompatibel med Linux, Android, iOS, Windows og MacOS -operativsystemer.

I tillegg kan CPU -merker som ARM, MediaTek, Nvidia, Qualcomm, Intel, Samsung, Huawei og AMD også enkelt testes med CPU -innsatstesten.

Gimps

Bruk verktøyetGimpsFor å teste moderne PC -maskinvare med Mac OS X, Windows, Linux eller FreeBSD og oppnå PRP -resultater, eliminerer du behovet for dobbel verifisering.

Å skaffe GIMPs (flott internett Mersenne Prime Search) er enkelt å laste ned og utføre programmer effektivt.Avhengig av systemet ditt, kan du laste ned den kompatible gratis programvaren og begynne å prøve stresset til CPU på PC -en din uten problemer.Det er tilgjengelig for 32 og 64 biter av forskjellige operativsystemer.

GIMPS bruker alle multi -Nuclei -systemsentre eller flere CPU -system for å sikre at maskinvaren din er stabil selv i et høyt belastningsmiljø.Det kan også være nyttig hvis den nye PCen lider en uforklarlig feil i systemet.

Tung last

Tung lastDet er gratis PC -maskinvare for gratis maskinvaretestverktøy som kan installeres i hvilken som helst Windows -utgave og serverversjoner (64 og 32 biter) som Microsoft for øyeblikket innrømmer.

Tunglast lar deg sette PC -serveren eller arbeidsstasjonen under en maksimal belastning og utføre en test for å se om PC -maskinvaren fungerer pålitelig.Du kan utføre tester i alle systemkomponenter som GPU, CPU, RAM, harddisk, etc.5 mejor software de prueba de esfuerzo de CPU para programadores y jugadores (4)

GRATIS stressverktøy tilbyr et intuitivt og enkelt -for å bruke brukerens grafiske grensesnitt og visuelle kommentarer, slik at du kan utføreSammenlignende evalueringsprogramvareUten å være ekspert.Konfigurer verktøyet eller etabler avanserte konfigurasjoner i henhold til dine krav fra kategorien Options, for eksempel brukte CPU -kjerner, tidsbegrensning, etc.

Du kan se systemytelsen raskt fra Windows Task Administrator.Last ned den siste HeavyLoad -versjonen i .exe Extension -filen eller i .zip -filen for å starte installasjon og konfigurasjon raskt.

Geeks3D Furmark

Geeks3D FurmarkDet er et lett GPU -innsatsverktøy, men OpenGLs intensive referanseintensive for innsatsprøver på Windows -plattformen.

5 mejor software de prueba de esfuerzo de CPU para programadores y jugadores (5)

I den nye versjonen finner du støtte for AMD Radeon RX 6700M, RX 6800M, RX 6600 XT, RX 6600 og RX 6600M.Nvidia har også lagt tilRTX -utvidelseA2000 og fast støtte for NVIDIA GeForce RTX 3080 TI og RT3070 TI.

I tillegg oppdatert GPU-Z 2.41, GPU Shark 0.23.0.0, NVAPI R470 og ZoomGPU 1.31.0.Last ned gratis innsatsverktøyet for dinGPUKjerne ved hjelp av hash -koder og installer den på PC -en for å utføre testen.

Bonuspunkt 😎: Hvordan utføre CPU -innsatsprøver nøye

Som forklart ovenfor, må det tas forsiktighet når du utfører innsatstestene til CPU for å sikre at alt går bra og kan oppnå de optimale resultatene.For å gjøre dette, må du også forberede systemet ditt før du starter testen.

  • Lukk unødvendige applikasjoner: Før du utfører CPU -testen, lukker du andre applikasjoner som kjører på datamaskinen din, da de kan forstyrre testprosessen.Dette lar også CPU -innsatsverktøyet bruke hele CPU -en.
  • Overvåke temperaturen: Siden den totale innsatsen faller på CPU, må du nøye observere ytelsen din.Sjekk temperaturen din for å forstå temperaturgrensen.Hvis det overstiger 90 grader Celsius, bør du ikke utføre testen i en langvarig periode.
  • Forsikre deg om at CPU når full bruk: CPU -innsatstesten gjøres for å sikre at CPU fungerer på sin maksimale kapasitet, ikke bare for å bevise ytelsen.La ham derfor jobbe 100% av kapasiteten hans.
  • Se etter CPU -overklokkingskonfigurasjonen: Oppdag om CPU -overklokken din er trygg eller ikke.Mange CPU tillater enkel overklokking, for eksempel Intel K -serien, mens andre kan forårsake vanskeligheter.

Konklusjon 👨‍🏫

CPUs innsatsprøver er med på å sikre at datamaskinen fungerer med maksimal ytelse.I tillegg bestemmer det også ytelsen under tunge arbeidsbelastninger og andre ekstreme forhold.Bruk testverktøyene for CPU -innsatsen som er nevnt ovenfor for å teste CPU -en ogMaksimer ytelsen din.

5 Beste CPU -innsatsprogramvare for programmerere og spillere (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Madonna Wisozk

Last Updated:

Views: 5801

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Madonna Wisozk

Birthday: 2001-02-23

Address: 656 Gerhold Summit, Sidneyberg, FL 78179-2512

Phone: +6742282696652

Job: Customer Banking Liaison

Hobby: Flower arranging, Yo-yoing, Tai chi, Rowing, Macrame, Urban exploration, Knife making

Introduction: My name is Madonna Wisozk, I am a attractive, healthy, thoughtful, faithful, open, vivacious, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.