▷De 12 beste Stardew Valley-gårdsoppsettene ✔️ gamebizz.de【 2023 】 (2024)

Stardew Valley har prydet skjermene våre siden 2016, og også fordi vi faktisk har holdt tiden på avstand med de beste dingsene og har samlet hver høst under solen. Det er en ekte følelse av håndverk når det kommer til produksjonen av gårdene selv, og det er et fantastisk nabolag for å dele de beste designene som folk faktisk har laget.

Gårder kan fokusere på avlinger, husdyr, produsenter eller til og med blomster. Du kan holde den både mekanisk og effektiv eller fokusere på en mer innbydende følelse. Uansett smak, vil du bli inspirert av våre valg for de beste gårdsoppsettene.

Farthest Frontier Review - Middelalder...

Farthest Frontier Review - middelalderbybyggingsstrategi for overlevelse testet #Shorts

Oppdatert 9. desember 2021 av Gabrielle Huston:Verken Stardew Valley-fandomen eller produsenten slu*tter å jobbe med dette videospillet. Etter hvert som nytt materiale slippes, leter spillere etter nye måter å bruke det til sin fordel. For å holde tritt med alt, har vi oppdatert dette innlegget med mer informasjon om de inkluderte gårdene og lagt til noen nye alternativer for folk som ønsker å bruke mindre prangende kort.

12 selvbetjent gård

via u/pixelbunnys på Reddit

  • Optimalisert for:Uavhengige kjæledyr og avlinger
  • Kort type:Villmarksgård

Dette gårdsanlegget fokuserer faktisk pågjøre så lite arbeid som mulig for deg.Før du hopper rett inn i videospillet, bør du vurdere å vente på noe slikt slik at du kan bruke mindre tid på irriterende aktiviteter som å mate kjæledyrene dine og vanne plantene dine.

Siden denne ranchen kommer på villmarkskartet, hjelper det også at du ikke trenger å forholde deg til kjæledyrene dine og også plantene, fordi du kommer til å utrydde beistene febrilsk! På denne korttypen,Skapninger som flaggermus, ville golemer og til og med slanger vil slå til om natten.

11 Industriestein

  • Optimalisert for:Lag et utvalg ressurser
  • Kort type:Standard-Farm

For de som bare vil ha ren gammel effektivitet,Denne ranchlayouten er basert påprodusere så mange kilder som muligpå de mest bærbare måtene.Det er kanskje ikke det beste, men det er et sted og et reisemål for hver minste ting. Den sentrale komponenten er dedikert til både planter og trær for å sikre en konstant sirkulasjon av tre og også avlinger fra planter.

På venstre side er alle «dyre»-punktene inkludert, med en liten og kompakt gressbane i stedet. Kjæledyr har kanskje ikke mye frihet til å streife rundt, men dette formatet lar absolutt spillere få mest mulig ut av inntektene raskt.

Se også: Metal Gear Solid: The 10 Hardest Boss Fights in the Series, rangert etter vanskelighetsgrad

10 Tiefwaldfarm

  • Optimalisert for:Balanse mellom planter og beiteareal
  • Kort type:Waldranch

Den dype skogranchtypen gir et frodig, naturlig miljø. Men samtidig fjernes noe av det sårt tiltrengte arealet for å skape den største og mest effektive gården. Heldigvis finnes det fortsatt metoder for å få det til å fungere. Under,Planter står i anlegget, pent ordnet der det er plass.

Den resterende åpne plassen brukes til å skape mer naturlige innhegninger for husdyrene.Linjen mellom asfalterte stier og plenene foran låvene garanterer at det er et skille mellom naturrom og samfunn. Spesielt i dette designet går disse to designene effektivt hånd i hånd.

9 hovedanlegg

gjennom: Reddit

  • Optimalisert for:Anlegg
  • Kort type:Krav gård

Denne utformingen setter fokus på hver ranch på å møblere hver minste ting:Planter fra Stardew Valley. Å bryte den ned i rene, symmetriske områder gjør det mye lettere å skille de forskjellige typene.Med all den dyrkbare jorden som følger med en Criterion Farm, er bruk av Iridium sprinkleranlegg den mest effektive måten å utnytte den plassen og dyrke så mange lukrative produkter som mulig.

Ved å plassere låver og bur øverst på kartet kan du huse dyr mens du fokuserer på avlinger. Skurene i kanten av kartet kan brukes til å plassere fat eller oppbevare beholdere, som imiterer et lite bryggeri. Den sikre tilgangen ved inngangen gir rask tilgang til byen, selv med din pålitelige hest.

8 Blumenwald

av: Computer Player

  • Optimalisert for:Estetiske appeller
  • Kort type:Waldranch

Denne varianten av Woodland Farm er visuelt veldig tiltalende,men fortsatt pålitelig med de rektangulære planene for planter, fulle av iridiumsprinklere. Den lille flekken med blomster på bunnen er også ledsaget av biehusene, slik at du kan produsere aromatisk honning hele året (unntatt vintermånedene).

Vindmøllen fungerer også godt som hovedfunksjon. Å plassere skurene på hver side av drivhuset er et fantastisk konsept; det skaper raske turer året rundt til tønnene eller beholderne i hjemmet ditt,gjør håndlaget produksjon raskt og enkelt.

7 Frodig og velstående kysthjem

med u/wolvinie på Reddit

  • Optimalisert for:Utvalg av håndverksprodukter
  • Kort type:Coastal Ranch
Se også: Magic: The Gathering - De 10 beste kortene for Pauper in Streets of New Capenna

Coastal Ranch er egentlig Stardew Valleys harde modus– Du kan ikke bruke plensprinkler i sandområdene (dvs. det meste av kartet). Denne spilleren optimaliserte kartet ved åfokuserer hovedsakelig på alle de forskjellige typer håndverksprodukter du kan lage,i stedet for planter.

Hele stranden er direkte delt inn i seksjoner for sikker bruk. I nord er det fjøs og stall, en fersk gård og også plass til majones og ost. I sør er det i tillegg til tønner også trær for mye ved og frukt. Fiskedammer sprøytes over hele kartet for å belaste overflødig plass.

6 Annerledes og også organisert

av u/wolvinie på Reddit

  • Optimalisert for:Frukttrær, planter og dyrebeite
  • Kort type:Kriterium Ranch

Denne standard ranch-oppsettet er flott og enkelt delt."Orchard" eller frukttreområdet nederst til venstre er et utmerket tillegg, med mange trær for å maksimere den høstbare frukten i hver periode.

Buret og også låven deler en stor enhet øverst til venstre, slik at både gigantiske kjæledyr og kjæledyr kan bo i låven, noe som skaper en varm og innbydende følelse. De firkantede tomtene til høyre er en veldig fin måte å drive jordbruk på, med et 24-felts kvadrat per avling for å holde punktene ryddige og organiserte.

5 Kristalllabyrint

via: Reddit

  • Optimalisert for:Gruvedrift på åseranch med bittesmå flekker av planter
  • Kort type:Gård på en høyde

Sjekk ut dette eksemplet av Hill Top Ranch-kartet. Boden er et godt tilskudd til sørvestskråningen, som ogsågir rom for bergarter og noder som kan genereres for gruvedrift.Berggulvet som dekker området med krystalljord brukt som sti inneholder en faktisk mytologisk setting.

Plasseringen av vingården nederst til venstre fungerer bra, med sprinklere som lar flere rader med avlinger strekke seg ut, med plass mellom dem for å samle opp produktene. Fugleskremslene som gjør seg hjemme med plantene sparer plass og skaper et kompakt planteområde i midten av kartet.

4 Paradis i elvelandet

  • Optimalisert for:Få mest mulig ut av det lille øyrommet med trær og biehus
  • Kort type:Riverland Farm

Når det gjelder Riverland-utvalget av alle gårdskart,Plass til planter er mye mer begrenset, så denne layouten er et fantastisk alternativ.Med en rekke øyer dedikert til frukttrær, andre til en kombinasjon av avlinger og også strukturer, er plassen variert for å dra nytte av alle ressursene som tilbys.

Se også: Animal Crossing: 10 landsbyboere som ser søte ut (men er faktisk gretten)

Å holde hovedvekstområdet i nærheten av huset er et godt forslag da dette gir mulighet for en kort kjøretur til leveringsboksen. De begrensede radene med boliger muliggjør enkel honningakkumulering samt plass til avskumpennen for å reprodusere gjørme og høste avskumballer.

3 grønnere beitemarker

  • Optimalisert for:Visuelle sjarm, tre og også edelstener
  • Kort type:Standard-Ranch

En mye grønnere plan for Criterion Ranch,Dette formatet er definitivt attraktivt. De samlerbare fugleskremselene er stilt opp i midten for visning, med bare den nødvendige mengden brukt til selve plantene.

Krystallariene matcher fargen på Scum Hutch og mengden skapermange edelstenskopier.Både låven og stallen er delt inn i forskjellige områder av kartet for å holde organisasjonen enkel. Oste- og majonesutstyr kan plasseres i skurene for å holde alt kompakt og skjult.

2 land bryggeri

med: dataspiller

  • Optimalisert for:utvikle alkohol
  • Kort type:Standard-Ranch

Dette formatet handler om inntekter.De perfekte linjene med vakkert arrangerte frukttrær vil produsere rikelig med frukt som kan plasseres i massene av fat som er arrangert øverst i rommet.

Dette gir maksimale gevinster sidenTønner når de er ferdige med gjæring vil helt sikkert produsere et glass vin i tillegg til juice,tjene mye mer penger enn de første avlingene. Mønsteret av treslag gjør også ranchens utseende behagelig for øyet, og holder tilleggsutstyr som ovner og agntanker utenfor allfarvei helt i kanten av kartet. Den er pålitelig og også et blikkfang.

1 dyreparadis

Bruk: Ranch Living

  • Optimalisert for:Oppdra kjæledyr
  • Kort type:Standard-Ranch

Her er et fint eksempel påen gård med fokus på dyr.Fjøs- og hagedelen er separate, men du kan blande dem om du ønsker det. Med åtte låver til venstre i samme område, med god plass å rusle rundt og også gress å spise, er det som et lite låvedistrikt.

De har de lykkeligste kyrne, geitene, griser og til og med sauer i dalen.En lignende design gjelder for burene, men kyllinger, ender og kaniner krever ikke så mye plass. Planteområdet er også pent lagt ut, med varierende størrelser for å foredle ting. Gjerdene sørger for orden og runder av det koselige gårdslivet.

▷De 12 beste Stardew Valley-gårdsoppsettene ✔️ gamebizz.de【 2023 】 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Domingo Moore

Last Updated:

Views: 6008

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Domingo Moore

Birthday: 1997-05-20

Address: 6485 Kohler Route, Antonioton, VT 77375-0299

Phone: +3213869077934

Job: Sales Analyst

Hobby: Kayaking, Roller skating, Cabaret, Rugby, Homebrewing, Creative writing, amateur radio

Introduction: My name is Domingo Moore, I am a attractive, gorgeous, funny, jolly, spotless, nice, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.