▷Stardew Valley: De 15 beste våpnene, rangert ✔️ gamebizz.de【 2023 】 (2024)

Denne artikkelen er en del av en katalog: Stardew Valley: Complete Guide
Innholdsfortegnelse

Det er mange forskjellige aspekter ved Stardew Valley som går utover bare jordbruk. Du kan gruve, fiske, lage gjenstander, gifte deg, få barn og til og med gå i kamp med forskjellige skapninger mens du begir deg ut på steder som gruvene. Det er unødvendig å si at det er praktisk å ha et godt våpen i hånden.

Stardew Valley-våpen kommer i mange former og størrelser, spesielt med noen massive innholdsoppdateringer siden den opprinnelige utgivelsen, og fordelene deres varierer. Med alle disse alternativene oppstår spørsmålet, hvilke er egentlig de beste? I Stardew Valley kan begrepet "beste våpen" være subjektivt og avhengig av spillestilen din, noe som gjør det vanskelig å lage en klar rangering. Men vi kan rangere dem etter mengden grunnskade de håndterer med hvert treff, samt eventuelle tilleggsfordeler våpenet kan ha.

Oppdatert 13. april 2023 av Jacqueline Zalace:Hvis du fortsatt leter etter det perfekte våpenet i Stardew Valley, er du heldig. Vi har oppdatert denne guiden med enda mer verdifulle våpen og også fjernet noen som ikke er fullt så imponerende.

15 Yeti-Zahn

  • Slik får du det:
    • Bryt opp kasser og tønner i gruvene (etasje 80-90)

Det første elementet på listen vår er Yeti Tooth. Til tross for det korte utseendet, er Yeti Tooth et sverd som føles isete. Dessverre har sverdet ingen kjølende effekt.

Yeti Tooth har alt: +10 kritisk sjanse og +4 forsvar samt en baseskade på 26-42. Du kan bruke dette sverdet til å komme deg gjennom gruvene i det tidlige spillet.

14 Obsidian-Kante

  • Slik får du det:
    • Etasje 90 kiste i gruvene

Obsidian Edge er et sverdlignende våpen som kan bli funnet dypt inne i gruvene. Dette mørke og fryktinngytende sverdet vil ødelegge fiendene dine, og dets skremmende utseende bidrar til dets fascinasjon og mystikk. Siden det er laget av obsidian, er det også et solid og godt konstruert sverd.

Obsidian Blade har en skadeutgang på 30-45 med en ekstra +10 kritiske slagsjanse. Det mangler kanskje litt på fart, men det veier mer enn opp for det i ren skade og kritisk slagpotensial. Hvis du eier dette sverdet og bestemmer deg for å selge det av en eller annen grunn, kan du motta 300g fra salget.

13 Stahl-Falchion

  • Slik får du det:
    • Kjøp fra Adventurers Guild etter å ha nådd 90. etasje i gruvene (9 000 g)

Steel Falchion er kanskje ikke det beste sverdet Stardew Valley har å tilby, men dette sverdet har noen flotte funksjoner som virkelig gjør det til et godt våpen.

Sverd er allerede et raskt våpen, men Steel Falchion har også en +4 Speed-statistikk som gjør den enda raskere. I tillegg har den også en enorm +20 Critical Power-statistikk, noe som gjør den til et flott kritisk treffvåpen. Selv om skaden bare er 28-46, er den fortsatt et levedyktig våpenvalg.

Se også: New Escape Academy DLC fikser finaleproblemet

12 Lava-Katana

  • Slik får du det:
    • Kjøp fra Adventurers Guild etter å ha nådd etasje 120 i gruvene (25 000 g).

Med sitt slående røde blad er lava katanaen vanskelig å gå glipp av. Dette kraftige våpenet smidd av lava har et skadeområde på 55-64 og noen tilleggsstatistikker: +3 Forsvar, +25 Kritisk kraft og +3 Vekt.

Det er definitivt et skritt over de fleste andre grunnleggende våpen og er et absolutt must for å reise gjennom Skull Cave, siden Katana oppnås etter å ha utforsket hver etasje i gruvene.

11 Dvergsverd

  • Slik får du det:
    • Vulkan Dungeon Chest Drop

Dwarven Sword er et no-nonsense våpen som tilbyr den beste kombinasjonen av forsvarsboost og skadeutgang. Du får +4 Defense med en rekkevidde på 65-75 skader per treff - ideell for de som ønsker kraft, men mindre risiko for alvorlig fysisk skade. Hun har også +2 hastighet, noe som betyr at hun bruker mindre tid på å svinge og mer tid på å slå.

Dette er en kiste fra Volcano Dungeon, men heldigvis er det et morsomt fangehull som du kan gå gjennom flere ganger og tilbyr massevis av tilfeldig tyvegods underveis.

10 Infinity Dagger

  • Slik får du det:
    • Kombiner en Galaxy Dagger, 60 Cinder Shards og 3 Galaxy Souls i Volcano Forge.

Ansett som den beste dolken i Stardew Valley, er Infinity Dagger et våpen som må lages, ikke finnes eller kjøpes. For å klare det, må du ta med deg en galaksedolk og tre galaksesjeler til smia i toppetasjen av vulkanen. Så snart ingrediensene er i smia, blir de uendelighetsdolken. Du må også betale 60 slaggskår for prosessen.

Dolken har den høyeste skaden tilgjengelig for en dolk på 50-70. Selv om det ikke høres ut som et høyt utbytte, husk at dette er en dolk som beveger seg veldig raskt. Selv med denne mengden skade, kan dette våpenet være dødelig nok.

9 Darksaber

  • Slik får du det:
    • Haunted Skull Drop (Steinbruchmine)

Darksaber er et unikt våpen som ser ut til å være tilført vampyrenergi. Den har kanskje ikke den beste statistikken, men Darksaber er vampyr. Dette betyr at du med hvert angrep har en sjanse til å gjenvinne rundt ni prosent av helsen din. I tillegg har Darksaber en grunnskade på 30-45.

Interessant nok trenger du ikke engang å bruke sverdet for å opprettholde denne helsen. Hvis du planter en bombe som gjør skade, vil du fortsatt få litt helse tilbake hvis du i det minste holder sverdet. Denne unike mekanikeren gjør Dark Sword verdt å kjøpe.

Se også: Stardew Valley: A Complete Guide to Coops and Coop Animals

8 Galaxy Sword

  • Slik får du det:
    • Hold en prismeskår mellom ørkensøylene.

Galaxy Sword er et av de kraftigste sverdene i midten av spillet, og overgår blant andre Lava Katana. Du kan finne den ved å ta en Prismatic Shard til de tre søylene i Calico-ørkenen. Hvis du går inn i midten av disse tre søylene mens du holder skåren, vil den bli konsumert og forvandlet til Galaxy Sword.

Den gir 60-80 skader og øker hastigheten med +4. Dette gjør den til en tung racket som også kan være rask. Det er et godt avrundet, effektivt våpen. Når den blir funnet, låser den også opp Galaxy Hammer og Galaxy Dagger.

7 Zwergenhammer

  • Slik får du det:
    • Vulkan Dungeon Chest Drop

Dette våpenet er litt mystisk med tanke på at det gir "en veldig svak surrende lyd", men det ser ut til å tjene formålet godt. Dwarven Hammer er et klubbvåpen som gir 75-85 skader med hvert slag, med tilleggsfordelene +2 Defense og +5 Weight.

Dette er nok et eksklusivt våpen fra Volcano Dungeon, så du må åpne mange kister hvis du vil ha Dwarven Hammer i samlingen din. Som mange av våpnene i spillet, har Dwarven Hammer en forferdelig utsalgspris sammenlignet med verdien: sølle 650 g når den selges til Marlon i Adventurers' Guild.

6 Galaxienhammer

  • Slik får du det:
    • Kjøp fra Adventurers Guild etter å ha fått Galaxy Sword (75 000 g).

Galaxy Hammer er kun tilgjengelig for Adventurers' Guild-medlemmer. Etter å ha oppdaget Galaxy Sword, kan du kjøpe denne varen for 75 000 g. Skaden hans er 70-90 og han har en hastighet på +2 og en vekt på +5.

Fordi det teknisk sett er en slags klubb, beveger Galaxy Hammer seg litt saktere, men har større momentum, slik at du kan treffe fiender lenger unna. Det er litt som en muldvarp, spesielt når du er omringet av fiender på alle kanter. I tillegg hjelper Speed ​​​​Staten å balansere dette trekket, noe som gjør det til et flott våpen på høyt nivå å bruke.

5 skjærejern for dragetann

  • Slik får du:
    • Vulkan Dungeon Chest Drop

Den farlige Dragon Tooth Cutting Knife kan bli funnet ved å plyndre kister i Volcano Dungeon, og det er vel verdt det. Med et grunnskadeområde på 75-90 og en kritisk effektvurdering på +50, er Dragontooth Cutting Knife et kjipt våpen klar for alt.

Det er en type sverd som er godt avrundet når det gjelder hastighet og skadeavstand. Selv om det fortsatt ikke er det kraftigste våpenet i Stardew Valley, er det absolutt et veldig bra våpen som er verdt å finne.

Se også: Patch Quest: Tips for Beginners

4 Dragon Tooth Mace

  • Slik får du:
    • Vulkan Dungeon Chest Drop

Dette er det sterkeste av alle Dragon Tooth-våpen, og gir et kraftig slag på 80-100 grunnskade. Den har en kritisk kraft på +50 og en vekt på +5, så den stopper garantert fiender fra å krype over deg.

Hvis du ikke allerede har gjettet, må du finne dette våpenet i Volcano fangehullet som de mange andre introdusert i Update 1.5, men denne klubben er definitivt verdt jakten.

3 Master Slingshot

  • Slik får du dem:
    • Etasje 70 kiste i gruvene

Det er en grunn til at hun kalles Master Slingshot. Denne lille, tilsynelatende ufarlige spretterten kan gi 50-202 skader med riktig ammunisjon. 202! Det er over 80 poeng mer skade enn det sterkeste sverdet. Og hvilken ammunisjon kan forårsake så mye skade? Iridium, selvfølgelig - dalens eneste hellige ressurs.

Master Sling er et effektivt og kraftig våpen med annen ammunisjon, men Iridium tar det til et annet nivå. Master Slingshot er imidlertid ikke særlig effektiv på grunn av situasjonsbetinget bruk. Ikke alle scenarier krever dette langdistansevåpenet, og det er mulig at det går tom for ammunisjon.

2 Infinity Blade

  • Slik får du dem:
    • Kombiner et Galaxy Sword, 60 Cinder Shards og 3 Galaxy Souls i Volcano Forge.

Et annet våpen laget i Forge, Infinity Blade, er Stardew Valleys beste sverd og det kraftigste i sin kategori. Den har en skade på 80-100 med +4 hastighet og +2 forsvarsstatistikk. Det er et utrolig våpen som tilbyr det beste fra alle verdener.

Siden det er et sverd, er det godt balansert når det gjelder hastighet og nøyaktighet. Sammen med den høye skaden er våpenet praktisk talt ustoppelig. Selv om Infinity Dagger er teknisk bedre på papiret, er det mange som anser det som det ultimate våpenet. Hvilket våpen som er det beste i Stardew Valley vil selvfølgelig til en viss grad avhenge av dine preferanser, men dette sverdet er kjent for å være en av de beste hundene.

1 uendelig gaffel

  • Slik får du:
    • Kombiner en Galaxy Hammer, 60 Cinder Shards og 3 Galaxy Souls i Volcano Forge.

Det høyest rangerte våpenet av mace-type er Infinity Fork. Den er laget av en galaksehammer og tre galaksesjeler i smia (pluss de 60 slaggskårene), så det er litt jobb. Men han er absolutt verdt det. Skaden er 100-120, noe som gjør den til det sterkeste nærkampvåpenet i Stardew Valley.

I tillegg har den +2 hastighet, +1 forsvar og +5 vektstatistikk, som bare forbedrer den allerede overveldede klubben. Spesielt med Speed ​​​​staten for å øke hastigheten, er dette våpenet kremen av beskjæringen og et must for spillere som elsker klubbing.

▷Stardew Valley: De 15 beste våpnene, rangert ✔️ gamebizz.de【 2023 】 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Reed Wilderman

Last Updated:

Views: 6006

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Reed Wilderman

Birthday: 1992-06-14

Address: 998 Estell Village, Lake Oscarberg, SD 48713-6877

Phone: +21813267449721

Job: Technology Engineer

Hobby: Swimming, Do it yourself, Beekeeping, Lapidary, Cosplaying, Hiking, Graffiti

Introduction: My name is Reed Wilderman, I am a faithful, bright, lucky, adventurous, lively, rich, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.