De 21 beste lokale WLAN-multiplayer-spillene for Android (2020) -CodePre.com (2024)

Før det delte jeg noen gode lokale Bluetooth -multiplayer -spill for Android.Imidlertid, hvis du foretrekker å leke med vennene dine via en lokal WLAN -forbindelse, er du på høyre side.Dette er noen av de beste lokale WiFi -flerspillerspillene for Android -smarttelefoner.Møt vennene dine på noen av disse spillene.

Topp 10 Android multiplayer -spill for par

Lokale wifi -flerspillerspill for Android

1.Blant oss

Blant oss har nylig fått popularitet over hele verden, spesielt fordi den oppfyller alle kriteriene for en flott flerspillermodus.Det har et interessant mål, en robust spillmekanisme og mye adrenalin -reloading gameplay.Du kan spille dette spillet på to måter;som besetningsmedlem eller som svindler.Målet ditt som besetningsmedlem er å spille på nettet med dine venner eller fremmede og å finne svindleren i mannskapet ditt, som absolutt er å sette skipet i fare.Imidlertid, hvis du spiller som svindler, er oppgaven din å slå av mannskapet ved sabotasje, drap og kidnapping på kartet.Siden besetningsmedlemmer og svindlere alle ser like ut, bidrar det til mysteriet i spillet.Det fungerer offline over din lokale wifi, noe som gjør dette spillet mye moro.

Preis:Spillet er gratis, men du kan kjøpe visse innovasjoner som kjæledyr, hatter, skinn osv.

2.Doble

Dual er sannsynligvis et av de mest interessante lokale flerspillerspillene som jeg har spilt i lang tid.Det er beregnet på to spillere som sitter overfor hverandre, og målet deres er å sette ned den andre personen.Spillet bruker smarte teknikker som bruk av et akselerometer for å gjøre spillet mer intuitivt og spennende.Spillet har tre forskjellige spillmodus: forsvar, duell og distraksjon.Du kan parre telefonene dine med Bluetooth eller WiFi og bare begynne å spille.

Preis:Spillet er gratis.

3.Doodle Army 2: Mini-Miliz

Doodle Army 2: Mini Militia er en intensiv flerspillerskytter som kan spilles med opptil seks andre spillere via WLAN.Spillet gir deg et godt utvalg av våpen som flammekaster, snikskytter, hagler osv. For å legge ned motstanderne.Du kan til og med trene med en sersjant for å forbedre ferdighetene dine før selve spillet begynner.Overlevelsesmodus kan spilles offline.

Preis:Spillet blir annonsert og inkluderer kjøp i appen for å låse opp våpen, skinn og mer.

Die 21 besten lokalen WLAN-Multiplayer-Spiele für Android (2020) – CodePre.com (1)

4.Badminton-liga

Badminton League er et underholdende spill der du kan leke med vennene dine, satse og spille mynter via lokale WLAN en til en.Spillets fysikkmotor er veldig flink til å etterligne raketten, rattet og de tilsvarende lyder.Du kan også opprette og tilpasse din egen karakter og utføre kule stunts.

Preis:Basisspillet kan spilles gratis, men du kan kjøpe flere objekter som raketter, karakterjusteringer, etc.Gjennom kjøp i appen.

Die 21 besten lokalen WLAN-Multiplayer-Spiele für Android (2020) – CodePre.com (2)

5.Gale løp

Crazy Racing er et spill der du følger vennene dine, utfører sprø stunts og skyter dem med våpen for å få dem til veien.Spillet har flere biler, hver med sine egne egenskaper og våpen.Du kan spille den lokale WLAN -flerspillermodus offline på seks forskjellige steder, f.eks.B. i industriområdet, på den fremmede banen, på feltet og mer.

Preis:Spillet kan spilles gratis, inneholder reklame og tilbyr kjøp i appen.

Die 21 besten lokalen WLAN-Multiplayer-Spiele für Android (2020) – CodePre.com (3)

6.Navazam

Hvis du liker basketball, er NBA Jam akkurat tingen for deg.Du kan spille med ekte spillere som avatarer og fremføre sine beste bevegelser og stunts.Spillet tilbyr fire forskjellige moduser.Hvis du spiller via lokal wifi, kan du spille en mot en med vennene dine.Det kreves en internettforbindelse for andre modus.

Preis:Spillet er gratis, inneholder reklame og kjøp i appen.

Die 21 besten lokalen WLAN-Multiplayer-Spiele für Android (2020) – CodePre.com (4)

16 Android Multiplayer -spill som du kan spille på samme enhet

7.Terrarium

Terraria er et kult pikselspill der de graver hull, bygger slott og scenekamper.Spillet ligner veldig på Minecraft 1112, men tilbyr en bedre fortellende stil og bedre kamper.Det er flere verdener, øyer, fiendens typer, våpen, kjæledyr, dynamiske dag/natt sykluser og mer å velge mellom.Hvis du vil, kan du lage dine egne verdener og utvide dem etter behov.Opptil 7 av vennene dine kan spille offline i lokal flerspillermodus.

Preis:Dette er et betalt spill som du kan kjøpe i Play Store for $ 4,99.

Die 21 besten lokalen WLAN-Multiplayer-Spiele für Android (2020) – CodePre.com (5)

8.Krysssti

Crossy Road er et av de mest populære lokale WiFi-multiplayer-spillene for Android, der du prøver å hjelpe en kylling og andre popkunstinspirerte figurer krysser travle veier, jernbanespor og elver.Hvis du liker spill som krever intensiv konsentrasjon, er Crossy Road bare tingen for deg.Lad vennene dine for å krysse gaten med dem.

Preis:Spillet kan spilles gratis, men inneholder reklame og kjøp i appen.

Die 21 besten lokalen WLAN-Multiplayer-Spiele für Android (2020) – CodePre.com (6)

9.Asfalt 8: i luften

Når det gjelder racingspill, er Asfalt 8 Airborne det mest populære lokale flerspilleren WLAN -spillet for Android.Bilene ser autentisk og etterligner ytelsen til sine virkelige forbilder.Med over 40 forskjellige ruter, seksten forskjellige stadier, over et halvt dusin sesonger og over 400 hendelser, vil asfalt takle dem i flere dager.Du kan invitere opptil 7 andre venner til å spille offline.

Preis:Spillet kan spilles gratis, inneholder mye reklame og mange andre kjøp i appen for biler, mynter, skinn og mer.

Die 21 besten lokalen WLAN-Multiplayer-Spiele für Android (2020) – CodePre.com (7)

10Motorløp

Hvis billøper med det tradisjonelle egoet eller tredjepersonsperspektivet ikke er din greie, kan du prøve mini motorracing.Spillet har et ovenfra og ned kameraperspektiv med mer enn et dusin fantastiske, men små biler og mer enn 50 løpsspor.Det gode med Mini Motor Racing er at det er flere typer biler, f.eks.B. Luken-biler, store riggbiler, skolebusser, hot stenger osv. Du kan spille offline med opptil fire spillere via WLAN.

Preis:Spillet kan spilles gratis, men inneholder reklame og kjøp i appen for å låse opp biler, skinn og ruter.

Die 21 besten lokalen WLAN-Multiplayer-Spiele für Android (2020) – CodePre.com (8)

11Pixel Gun 3D (Pocket Edition)

Inspirert av Minecraft tilbyr Pixel Gun 3D -verdener i pikselstil som består av blokker.Den har unike våpen og spillmodus som du kan gå deg vill i tid.Det beste med Pixel Gun 3D er at du kjemper offline via lokal WiFi eller med andre online spillere i en klan -dødsmatch mot vennene dine og dine ferdigheter i å håndtere fantastiske våpen som et magisk ark, en M16 -rifle, etc. kunne være i stand til å kunne

Preis:Spillet kan spilles gratis, inneholder reklame og tilbyr kjøp i appen.

Die 21 besten lokalen WLAN-Multiplayer-Spiele für Android (2020) – CodePre.com (9)

12Kjempe for gjerder

Hvis du ikke føler deg som et annet intensivt spill og søker etter noe enkelt og ukomplisert, er Tanks -kamp bare tingen for deg.Skriv inn det lokale nettverket med vennen din og kjempe mot en.Spilleren som vinner tre runder er vinneren.

Preis:Spillet er gratis og inneholder reklame.

Die 21 besten lokalen WLAN-Multiplayer-Spiele für Android (2020) – CodePre.com (10)

1. 3Minecraft Pocket Edition

Apropos Minecraft -inspirerte spill: Visste du at du kan spille Minecraft med vennene dine via WiFi?Hvis du er en Minecraft -elsker, bør du absolutt prøve ut den lokale flerspillermodusen for å få det beste ut av spillet.Opptil 10 spillere fra forskjellige plattformer kan bli med i din private server.

Preis:Dette er et betalt spill.Du kan kjøpe spillet for $ 6,99 direkte i Google Play Store.

Die 21 besten lokalen WLAN-Multiplayer-Spiele für Android (2020) – CodePre.com (11)

14Weltraumteam

Rometeamet er forskjellig fra alle andre lokale multiplayer Android -spill på listen.Hovedmålet med spillet er å presse deg og vennene dine til deres grenser når det gjelder samarbeid, teamarbeid, nøkkeltrykk og skrik.Hvis du spør deg selv: Årsaken til ropingen er at du og vennene dine må trykke på knapper og brytere i henhold til tidskritiske instruksjoner og trekke glidebrytere for å spare romskipet.Dette spillet krever god koordinering.

Preis:Spillet er gratis og inkluderer kjøp i appen.

Die 21 besten lokalen WLAN-Multiplayer-Spiele für Android (2020) – CodePre.com (12)

De 6 beste Android- og iOS -spillene for venner og familie

15.vill blod

Hvis du liker fantasy -spill med god grafikk, intensive kamper og episke kamper, er Wild Blood et ganske bra WiFi -flerspillerspill å prøve ut.Hvis du spiller med venner på Android via lokal WiFi, kan du invitere opptil åtte spillere i fange flaggmodus eller i 4V4 Deatmatche.

Preis:Spillet er gratis og inkluderer kjøp i appen.

Die 21 besten lokalen WLAN-Multiplayer-Spiele für Android (2020) – CodePre.com (13)

seksten.Spesiell enhetsgruppe 2

Special Forces Group 2 er din tradisjonelle tredjepersonsskytter med mange våpen, eksplosiver og kort.Spillet har 9 forskjellige moduser som "Classic", "Resurrection" og "Capture the Flag" med 8 spillere i hvert lag og mer enn 30 kort.Det vil minne deg om CS -dagene dine.

Preis:Spillet er gratis, inneholder reklame og kjøp i appen.

Die 21 besten lokalen WLAN-Multiplayer-Spiele für Android (2020) – CodePre.com (14)

17Bombekommando

Bombsquad er et underholdende lokalt offline flerspiller WLAN -spill for Android, der hver spiller må kaste bomber på den andre og prøver å beseire ham i en kamp i arenastilen.I hovedspillet er det en rekke minispill som du kan spille med venner.

Preis:Gratis, inneholder reklame og kjøp i appen.

Die 21 besten lokalen WLAN-Multiplayer-Spiele für Android (2020) – CodePre.com (15)

18illusjon

Skullduggery er et flerspillerspill som ligner på Angry Birds, noe som betyr at det bruker en lignende drag-and-shoot-metode med stil.Jobben din er å samle inn skatter fra de døde.Du må manipulere hindringene for å oppnå målet ditt.

Preis:Gratis og inneholder reklame som kan fjernes med et enkelt kjøp i appen.

Die 21 besten lokalen WLAN-Multiplayer-Spiele für Android (2020) – CodePre.com (16)

19Photonik

Endless Arcade Racing Game, der man må gå full gass i førstepersonsperspektivet, som vises for spilleren etter linjetegninger.Grafikken er vakker og gameplayet er vanedannende.

Preis:Spillet er helt gratis og uten reklame.

Die 21 besten lokalen WLAN-Multiplayer-Spiele für Android (2020) – CodePre.com (17)

20Malpais

Badland er et prisbelønnet lokalt WLAN-flerspillerspill med god grafikk og visuelle effekter.De løper gjennom en skog full av skjult og fantasifullt fall, som er vanskelige å gjenkjenne og derfor skal unngås.Badland er en optisk godbit, og du vil elske den.

Preis:Appen er annonsefri, men inkluderer kjøp i appen.

Die 21 besten lokalen WLAN-Multiplayer-Spiele für Android (2020) – CodePre.com (18)

21Ripide GP: Renegade

Et av få lokale WiFi -flerspiller Speed ​​Boat Racing -spill for Android -brukere med fantastisk grafikk, detaljerte kort og flere raske båter å velge mellom.De er en utstøtt, opprørsk rytter som må gi seg et navn i den nå ødelagte byen Rivers.

Det er en rekke modus å velge mellom og jet for å låse opp.

Preis:Spillet koster deg bare $ 1, og det er ingen reklame.

Die 21 besten lokalen WLAN-Multiplayer-Spiele für Android (2020) – CodePre.com (19)

Sammendrag: Lokale WiFi Multiplayer -spill for Android

Det er ingen mangel på lokale WLAN -flerspillerspill som du kan spille med vennene dine på Android -smarttelefoner.Dette er noen av de beste på markedet, men listen er på ingen måte fullført.Gi oss beskjed om favorittspillene dine i kommentarene nedenfor, som du gjerne vil spille med dine venner og kolleger på fritiden.

De 7 beste åpne verdensspillene for Android -telefoner fra 2020

De 21 beste lokale WLAN-multiplayer-spillene for Android (2020) -CodePre.com (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Otha Schamberger

Last Updated:

Views: 6095

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Otha Schamberger

Birthday: 1999-08-15

Address: Suite 490 606 Hammes Ferry, Carterhaven, IL 62290

Phone: +8557035444877

Job: Forward IT Agent

Hobby: Fishing, Flying, Jewelry making, Digital arts, Sand art, Parkour, tabletop games

Introduction: My name is Otha Schamberger, I am a vast, good, healthy, cheerful, energetic, gorgeous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.