Wise Care 365 Pro anmeldelse: fordeler og ulemper, funksjoner, konkurrenter (2024)

Legg til for å sammenligne

Wise Care 365 Pro Review 2023 – En komplett pakke med systemverktøy for PC-opprydding og -optimalisering

Wise Care 365 Pro er en av de beste PC-optimaliserings- og oppryddingsapplikasjonene som er tilgjengelige for øyeblikket. Bortsett fra å være rimelig og enkel å bruke, skiller Wise Care 365 Pro seg ut fra konkurrentene i kraft av de mange verktøyene pakket inn i én applikasjon. Programmet renser effektivt midlertidige systemfiler, nettleserbuffere, nettleserhistorikk, informasjonskapsler og lagrede passord for ikke bare å øke hastigheten på PC-en din, men også beskytte deg mot trusler på nettet. Wise Care 365 Pro kan også rense Windows Delivery Optimization-filer, ubrukelige filer opprettet av ulike applikasjoner, ugyldige snarveier og nylige bruksspor for å holde personvernet ditt intakt.

Fordeler ulemper

Fordeler og ulemper | Sjekk alle positive og negative sider

Positivt

  • Rimelige års- og livstidslisenser
  • 60-dagers pengene-tilbake-garanti
  • PC-sjekk med ett klikk
  • Systembeskyttelse i sanntid
  • Kompatibel med 4K UHD-skjermer

Negativer

  • Ingen mørk modus
  • Ingen SSD-optimaliseringsfunksjon

Funksjoner bord

Wise Care 365 Pro funksjonstabell

Støttede enheterWindows 11, 10, 8, 7, Vista, XP (32-bit og 64-bit)
PC-oppryddingWise Care 365 Pro Review: Pros&Cons, Features, Competitors (1)
E-postbeskyttelseWise Care 365 Pro Review: Pros&Cons, Features, Competitors (2)
Planlagt rengjøringWise Care 365 Pro Review: Pros&Cons, Features, Competitors (3)
DiskdefragmenteringWise Care 365 Pro Review: Pros&Cons, Features, Competitors (4)
OppstartsoptimaliseringWise Care 365 Pro Review: Pros&Cons, Features, Competitors (5)
Registry CleanerWise Care 365 Pro Review: Pros&Cons, Features, Competitors (6)
SanntidsovervåkingWise Care 365 Pro Review: Pros&Cons, Features, Competitors (7)
FilgjenopprettingWise Care 365 Pro Review: Pros&Cons, Features, Competitors (8)
Uklarerte programmer blokkererWise Care 365 Pro Review: Pros&Cons, Features, Competitors (9)
Internett BoosterWise Care 365 Pro Review: Pros&Cons, Features, Competitors (10)
ProgramvareoppdateringWise Care 365 Pro Review: Pros&Cons, Features, Competitors (11)
KundeservicePremium teknisk støtte, forum, vanlige spørsmål, produktmanualer og omfattende nettstøtte
Pris$29,95/år for 1 PC
39,95/år for 3 PCer
69,95 USD levetid for 1 PC
89,95 USD levetid for 3 PCer
Nettstedhttps://www.wisecleaner.com/wise-care-365.html

Versjon sammenligning

Sammenligning av Wise Care 365 Pro-versjon

Wise Care 365 Pro Review: Pros&Cons, Features, Competitors (12)

Ikke mye har endret seg med den nye versjonen av Wise Care 365 Pro når det gjelder funksjoner og funksjoner, bortsett fra et forbedret brukergrensesnitt som nå huser de fleste av de mest brukte verktøyene på startskjermen til appen. Den nye versjonen av Wise Care 365 Pro støtter nå 100 %, 125 %, 150 %, 175 % og 200 % skalaer. Videre kan det nye brukergrensesnittet automatisk tilpasse seg Windows-systemskalainnstillingene uten noen manuell justering. Wise Care 365 Pro er også kompatibel med 4K UHD-skjermer.

WiseCleaner har også fikset en feil i Boot Booster og funksjonen fungerer nå etter hensikten. Ifølge et innlegg fra en WiseCleaner-administrator på fellesskapsforumet har selskapet oppdatert konfigurasjonsfilen for Common Cleaner i den nye versjonen. Noen få andre merkbare tillegg i den nye versjonen inkluderer en ny Wise XUI som løser skaleringsproblemet til tidligere versjoner. Bortsett fra disse utvalgte forbedringene og noen få tillegg, er Wise Care 365 Pros nyeste versjon ikke mye forskjellig fra den forrige versjonen.

Hvordan å bruke

Brukerveiledning for Wise Care 365 Pro

Wise Care 365 Pro Review: Pros&Cons, Features, Competitors (13)

Følgende er en kortfattet veiledning for bruk av Wise Care 365 Pro. Den nye versjonens forbedrede brukergrensesnitt gjør appen ganske enkel å navigere i enda flere nye eller amatørbrukere. Når du har installert og startet appen, vil du se hovedskjermen til appen med hovedfunksjonene plassert øverst på skjermen. Du kan gjøre en rask systemsjekk ved å klikke på den store grønne knappen midt på skjermen. Når hurtigsjekken er ren, vil du se en liste over problemer og hvordan du kan fikse dem med et enkelt klikk.

Overskriften på appens hovedside inneholder PC Checkup, System Cleaner, System Tuneup, Privacy Protector og System Monitor. Hver av disse funksjonene gir tilgang til de ulike avanserte funksjonene i appen som du kan finjustere PC-en gjennom. Du finner den rene posten, inkludert filer, register, spor og personvernproblemer, nederst på siden. Wise Protection, tidligere Real-time System Protection, er plassert på høyre side av appvinduet, og du kan se om den er på eller av.

Rett under Wise Protection-logoen er verktøyområdet som inneholder de forskjellige programverktøyene, inkludert eksterne, innebygde, nedlastings- og oppdateringsverktøy. Du kan få tilgang til nyttige verktøy som Notify Manager, Memory Optimizer, Fast Search, Game Booster og Privacy Eraser, blant andre verktøy. System Cleaner-fanen øverst på appsiden består av Registry Cleaner, Common Cleaner og Advanced Cleaner, blant andre rengjøringsfunksjoner. System Optimizer-delen under System Tuneup-fanen viser deg en liste over elementer som du kan optimalisere med ett klikk.

Sjekk ut Privacy Protector for å finne personvernspor i systemet ditt og rydde dem opp umiddelbart. Du kan til og med endre temaer og velge avatarer fra menyalternativene øverst til høyre i appvinduet. Den enkle utformingen av brukergrensesnittet gjør appen enkel å navigere og bruke. Utforsk de ulike fanene og delene av appen for å lære mer om de ulike funksjonene til Wise Care 365 Pro.

Personlig erfaring

Min personlige erfaring med bruk av Wise Care 365 Pro

Wise Care 365 Pro Review: Pros&Cons, Features, Competitors (14)

Wise Care 365 er et omfattende Windows PC-rense- og optimaliseringsprogram som kan rengjøre Windows-PC-er omfattende for å gi et betydelig løft i hastighet og ytelse. Programmet fjerner raskt ugyldige registeroppføringer, sikkerhetskopierer enkelt Windows-registre og gjenoppretter registret ved behov. En av funksjonene som jeg fant imponerende er programmets evne til å skanne alle lokale stasjoner og rense filer med spesifikke utvidelser. Brukergrensesnittet til programvaren er enkelt å navigere takket være de store ikonene på appens startskjerm som gir rask tilgang til de ulike verktøyene og funksjonene.

Første gang jeg kjørte Wise Care 365 Pro, brukte jeg PC-sjekkfunksjonen med ett klikk for å finne potensielle sikkerhetsproblemer og fikse dem med bare ett klikk. Appen var også rask til å finne flere problemer med systemet og løste dem raskt for å optimalisere PC-en min. Prosessovervåkingsfunksjonen gir en liste over alle prosessene som kjøres av systemet og brukeren. Det tillot meg å lukke unødvendige prosesser for å øke hastigheten på PC-en min og få den til å kjøre jevnt.

Sanntidsbeskyttelse forhindrer uønskede nye applikasjoner fra å starte ved oppstart, endringer i standard nettleser, prosesser fra å i hemmelighet endre Windows-registret, og programmer fra å endre nettleserens hjemmeside. Appen er ganske intuitiv, og jeg trengte ikke å gjøre mye for å fikse potensielle optimaliseringsproblemer på PC-en min. Wise Care 365 Pro gjorde det meste av jobben på egenhånd og sørget for at PC-en min presterte optimalt til enhver tid.

Trender og konkurrenter

Søketrender og konkurrenter

Jeg brukte Google Trender for å studere søkeinteressen i termer som "Wise Care 365", "MacKeeper", "Auslogics BoostSpeed”, og “Ashampoo WinOptimizer” i USA i løpet av de siste 12 månedene.

Wise Care 365 Pro Review: Pros&Cons, Features, Competitors (15)

Interessen for Wise Care 365 toppet seg i oktober 2022 rett før lanseringen av produktets siste versjon i desember 2022. Interessen har imidlertid falt siden utgivelsen av den nyeste versjonen. Bortsett fra en økning i interesse i begynnelsen av 2022, har interessen for Wise Care 365 i løpet av de siste 12 månedene i USA vært inkonsistent med noen få topper nå og da.

Wise Care 365 Pro Review: Pros&Cons, Features, Competitors (16)

Ved å sammenligne de 4 konkurrerende programvareprogrammene på Google Trends fant jeg ut at den gjennomsnittlige interessen for "Wise Care 365" var høyere enn den gjennomsnittlige interessen for "Auslogics BoostSpeed" og "Ashampoo WinOptimizer" til sammen, men lavere enn den gjennomsnittlige interessen for " MacKeeper". Den betydelig høye gjennomsnittlige interessen for "MacKeeper" i USA kan tilskrives det større antallet macOS-brukere i USA sammenlignet med Windows-brukere.

Mens alle de fire ovennevnte programmene er gratis å laste ned med begrensede funksjoner og deres betalte versjoner tilbyr lignende funksjoner med varierende grad av funksjonalitet, er Wise Care 365 Pro den rimeligste blant dem etterfulgt av Ashampoo WinOptimizer, Auslogics BoostSpeed ​​og MacKeeper. Alle de fire ovennevnte programmene tilbyr lignende funksjoner som full PC-optimalisering, personvern, automatiske oppdateringer, registeropprydding og internettforsterker, for å nevne noen.

Funksjoner som full SSD-optimalisering og tilpassede varslingsinnstillinger er eksklusive for Ashampoo BoostSpeed, mens skanning av skadelig programvare og anonym VPN-surfing er funksjoner begrenset til MacKeeper. Wise Care 365 Pro er imidlertid et enkelt valg blant disse 4 når du vurderer det brede spekteret av funksjoner som Wise Care 365 Pro tilbyr til en lavere pris enn konkurrentene.

Anmeldelser og vurderinger

Wise Care 365 Pro-vurderinger og brukeranmeldelser

Med en glødende følge på 32k påFacebook, WiseCleaner er ganske aktiv på sosiale medier og legger ofte ut om nye versjoner, programoppdateringer, nyttige tips, sporadiske gaver og de siste teknologinyhetene. Selv om brukerinteraksjon er begrenset til likes og sporadiske kommentarer som takker selskapet for oppdateringer, var det tydelig fra den generelle vurderingen av Facebook-siden at brukerne var fornøyd med selskapet og dets produkter.

Jeg bestemte meg for å gå dypere og besøkte derforTwitter,Reddit, og forskjellige teknologifora i et forsøk på å samle skitt på WiseCleaner eller Wise Care 365 Pro. Du vil være glad for å vite at jeg ikke bare mislyktes i mitt useriøse forsøk, men også kom over flere kommentarer og innlegg på Reddit til fordel for selskapet.

Hver gang jeg tester eller anmelder en ny programvareapplikasjon, besøker jeg nettsteder for forbrukeranmeldelser som Trustpilot og Sitejabber for å lese anmeldelser fra ekte brukere. Ekte brukeranmeldelser på slike nettsteder gir et uforfalsket syn på hvordan et selskap og dets produkter presterer i daglig bruk.

Med en utmerket TrustScore på 4,4 av 5 stjerner fra og med 38 anmeldelserStol på pilot, WiseCleaner har fått tilliten til utallige kunder over hele verden, og det med rette. Selskapet tilbyr ikke bare rimelige og effektive programvareapplikasjoner, men tilbyr også kundeservice av høy kvalitet for raskt å hjelpe kundene. De fleste anmeldelsene på Trustpilot handlet om Wise Care 365 Pro og hvordan brukerne har hatt stor nytte av programmet som de ikke ville tenke seg om to ganger før de anbefalte til noen. Brukere berømmet også enstemmig WiseCleaner og selskapets samling av hjelpeapper.

Sitejabber, WiseCleaner fikk en imponerende forbrukervurdering på 4,14 av 5 stjerner fra 7 anmeldelser. Selv om det ikke er rettferdig å dømme et selskap eller dets produkter fra så få anmeldelser, pekte anmeldere på dette nettstedet også på selskapets pålitelige kundeservice og ytelsen til Wise Care 365 Pro som den viktigste drivkraften bak de positive anmeldelsene og deres beslu*tning om å anbefale programmet til sine venner og familiemedlemmer.

Konklusjon

Er det bra nok?

Wise Care 365 Pro er en alt-i-ett-programvare som frigjør diskplass, fikser registerproblemer, øker hastigheten på systemet og beskytter enhetens personvern for å gjøre PC-en din raskere og sikrere. Det mangefasetterte produktet er en allsidig og kostnadseffektiv applikasjon som inkluderer en rekke verktøy i ett program. Fra opprydding og optimalisering til personvern og sikkerhet, Wise Care 365 Pro kan løse alle dine PC-problemer med selvtillit. Imidlertid vil jeg gjerne se WiseCleaner gi ut separate versjoner av Wise Care 365 Pro for macOS og Android-enheter snart.

9.1Total poengsum

Flink!

Egenskaper

9

PC-optimaliseringshastighet

9.5

Brukervennlighet og støtte

9

Pris

9

PROS

  • Rask og effektiv app
  • Prioritert teknisk støtte

ULEMPER

  • Støtter ikke Linux eller macOS

Legg til din anmeldelse |Les anmeldelser og kommentarer

Dealshint.com 60 % rabatt på Wise Care 365 Pro (livstid / 1 PC) Bruksavtale
Dealshint.com 50 % rabatt på Wise Care 365 Pro (1 år / 3 PCer) Bruksavtale
Dealshint.com 50 % rabatt på Wise Care 365 Pro (1 år / 1 PC) Bruksavtale

Wise Care 365 Pro Review: Pros&Cons, Features, Competitors (20)

Gjennomgang av Wise Care 365 Pro

  • 2 Funksjonstabell
  • 3 Versjonssammenligning
  • 4 Hvordan bruke
  • 5 Personlig erfaring
  • 8 Konklusjon

$17,95 $89,95

Bruk Deal

Wise Care 365 Pro anmeldelse: fordeler og ulemper, funksjoner, konkurrenter (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Lawanda Wiegand

Last Updated:

Views: 6487

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Lawanda Wiegand

Birthday: 1993-01-10

Address: Suite 391 6963 Ullrich Shore, Bellefort, WI 01350-7893

Phone: +6806610432415

Job: Dynamic Manufacturing Assistant

Hobby: amateur radio, Taekwondo, Wood carving, Parkour, Skateboarding, Running, Rafting

Introduction: My name is Pres. Lawanda Wiegand, I am a inquisitive, helpful, glamorous, cheerful, open, clever, innocent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.