Enkle metoder for å dele en YouTube -video på Instagram - Wave.Video Blog: Siste videomarkedsføringstips og nyheter (2024)

Métodos sencillos para compartir un vídeo de YouTube en Instagram - Wave.video Blog: Latest Video Marketing Tips & News (1)

Ved første øyekast virker det ikke riktig.Instagram og YouTube er, for deres design, tydelig forskjellige sosiale medieplattformer: den første favoriserer bildene i et 1: 1 -utseende, mens den andre hovedsakelig er en plattform for å dele videoer.

Men du kan dele en YouTube -video på Instagram, og hvis det gjøres bra, kan det være veldig lønnsomt ved å tiltrekke flere utseende og ører mot innholdet.

De fleste internettbrukere får tilgang til internett via mobiltelefonen.Et betydelig antall av dem er tenåringer og unge voksne som bruker Instagram nesten daglig.Tiktoks meteorikk promoterte at nisjen til kort- og halvdurasjonsvideoer er lukrativ og ennå ikke er utnyttet.

Med stadig mindre perioder med oppmerksomhet, kan Instagram -historier eller hjul være det du trenger for å tiltrekke brukere for å se flere av YouTube -videoene dine uten å bruke noe på annonser.

Mange merker og skapere gjør det, og det kan du også.Fordyp deg og oppdag hvordan.

Hvorfor publisere en YouTube -video på Instagram?

Med så mange ting å takle, for de fleste gir det ikke mye mening å publisere YouTube -videoer på Instagram.Med mindre du er en skaper eller et merke, er det mye på spill.I de fleste tilfeller er sammenheng, mengde og kvalitet avgjørende for din suksess.

Disse tre grunnene oppsummerer hvorfor du bør publisere YouTube -videoene dine på Instagram:

Å lage en samling

Det kan være en god måte å vise arbeidet ditt og gi dine følgere en ide om hva du kan tilby.

Du kan bruke Instagram Native Video Editing Tools for å kompilere klipp fra YouTube -videoene dine og gjøre dem om til korte og interessante videoer, eller bruke de avanserte redigeringsfunksjonene til verktøy som Wave.Video Editor, kraftigere og gratis.

For å markedsføre videoen din på YouTube

Som skaper eller merkevare er det forståelig nok en absolutt prioritering å gjøre innholdet ditt til et bredere publikum.Hvilken bedre måte å få flere besøk på YouTube -kanalene dine ennSkape forventningBlant tilskuerne dine på andre plattformer?

Husk forresten å inkludere et overbevisende bilde og en oppfordring til handling som oppfordrer dine følgere til å se videoen på YouTube -kanalen din.Gjør alt mulig med Instagram -merking og hashtagging -funksjoner for å nå et bredere publikum og øke mulighetene som potensielle tilskuere ser videoen din.

Å dele det ganske enkelt med dine følgere

Aldri bli uten ideer å publisere på Instagram.Gjenbruk noen av YouTube -kreasjonene dine og del dem på Instagram -kontoen din.Tenk på det som en lav innsats og høy ytelsesaktivitet.

Du trenger ikke å lage nytt innhold, men du vil alltid ha noe for hånden for å underholde publikum.

Selv om du tror at en del av innholdet ditt er bedre i langt format, kan du alltid hente ut miniatyrer fra interessante scener eller klippe YouTube -videoen din til Instagram -størrelsesklipp.

Hvordan dele en YouTube -video på Instagram -historien

Foreløpig kan du ikke dele en YouTube -video direkte i Instagrams historie.I det minste slik du kan gjøre det med Facebook og Instagram.Imidlertid er det tre veldig effektive og enkle løsninger å utføre.

Metode 1: Last ned, rediger og del

Hvis du vil dele den virkelige YouTube -videoen i en Instagram -historie, må du laste den ned først på enheten din.YouTube har imidlertid ikke denne funksjonaliteten, og lar heller ikke brukere laste ned videoer som ikke er deres eiendom.
Å laste ned andres videoer går mot YouTube -brukerpolicy, og avhengig av hvor du bor, kan det føre til ethvert juridisk ansvar.Imidlertid, hvis du laster ned videoene dine, er det ikke hva du skal bekymre deg for.

Bruk YouTube -video nedlaster du foretrekker.De fleste vil be deg om å kopiere og treffe YouTube -videolinken på nettstedet.Før du laster ned den, må du huske å velge alternativet med høyeste oppløsning.

Når YouTube -video på enheten din er lastet ned, start Wave.Video i nettleseren din.

Få tilgang til kontoen din eller registrer deg for å få en gratis konto hvis det er første gang du får tilgang til.Som standard vil nettstedet omdirigere til fanen "Mine prosjekter".Hvis dette ikke skjer, må du bare navigere til fanen som klikker på "My Projects" -knappen øverst til høyre på hjemmesiden.Se nedenfor som en referanse.

Métodos sencillos para compartir un vídeo de YouTube en Instagram - Wave.video Blog: Latest Video Marketing Tips & News (2)

Klikk "Opprett" og velg "Blank video" på fanen "My Projects".Du kan også velge "Last inn video" og velge YouTube -videoen du har lastet ned for å laste den inn i redaktøren.

Métodos sencillos para compartir un vídeo de YouTube en Instagram - Wave.video Blog: Latest Video Marketing Tips & News (3)

Hvis du velger alternativet "Opprett" og "blank video", må du velge et tilstrekkelig utseende -forhold.De tilgjengelige alternativene inkluderer 1: 1, 9:16 og 4: 5, og alle er egnet for forskjellige bruksområder, så velg den du trenger.

Métodos sencillos para compartir un vídeo de YouTube en Instagram - Wave.video Blog: Latest Video Marketing Tips & News (4)

Hvis du har lastet opp videoen direkte til Wave.Video, kan du alltid endre størrelse på det til et tilstrekkelig utseendeforhold ved å klikke på "Innløsning" -knappen til venstre undermeny, som vist nedenfor.

Métodos sencillos para compartir un vídeo de YouTube en Instagram - Wave.video Blog: Latest Video Marketing Tips & News (5)

For dette eksemplet vil vi bruke historikkalternativet.Trykk på alternativet "Last opp multimediainnhold" som vist nedenfor, og velg videoen du vil dele på Instagram fra enheten din.

Métodos sencillos para compartir un vídeo de YouTube en Instagram - Wave.video Blog: Latest Video Marketing Tips & News (6)

Klipp videoen slik at den er lik eller mindre enn 60 sekunder, som er varigheten som er anbefalt av Instagram for Instagram -historier.

Métodos sencillos para compartir un vídeo de YouTube en Instagram - Wave.video Blog: Latest Video Marketing Tips & News (7)

Gi gratis tøyler til kreativiteten din med de mange redigeringsalternativene til Video Editor Wave.Video og tilpasse videoen i henhold til merkevaren din eller målet du forfølger.Legg til undertekster eller voiceover slik at videoen din er interessant og enkel å følge.Gå videre og beskytt skapelsen din med personlige vannmerker.

Når alt ser bra ut, trykker du på Publiser -knappen og velger video i drop -down -menyen.

Velg den høyeste kvaliteten og videooppløsningen som er tilgjengelig i planen din, og klikk deretter "Rendy with Water Brand", men ikke bekymre deg, vannmerket er lite og du knapt legger merke til det.I forbedrede kontoer er denne knappen "gjengivelse."

Publiser videoen direkte på Instagram -kontoen din eller last den ned og skjuler den som du ville gjort med andre Instagram -historier.

Tro videoer for Instagram

Med bølge.video - enkelt og gratisPrøv nå

Metode 2: Legg til YouTube -lenken til historien din

Først må du laste YouTube -videoen på enheten din og kopiere videolinken.For å kopiere lenken, klikker du på nettleseradressene dine og kopierer lenken.Du kan også trykke på del- og kopiknappen som vises.

Velg deretter et bilde eller miniatyr som fortjener straffen og legg til noen fengende linjer slik at dine følgere vet hva lenken inneholder.

Åpne Instagram på telefonen din og se historier.

Velg grafen som du nettopp har designet og åpne den for historiene dine.

Métodos sencillos para compartir un vídeo de YouTube en Instagram - Wave.video Blog: Latest Video Marketing Tips & News (8)

Trykk på multimedia -knappen og velg "lenke."

Métodos sencillos para compartir un vídeo de YouTube en Instagram - Wave.video Blog: Latest Video Marketing Tips & News (9)Métodos sencillos para compartir un vídeo de YouTube en Instagram - Wave.video Blog: Latest Video Marketing Tips & News (10)

Lim inn lenken og klikk

Métodos sencillos para compartir un vídeo de YouTube en Instagram - Wave.video Blog: Latest Video Marketing Tips & News (11)

Dra lenken til et passende sted.

Métodos sencillos para compartir un vídeo de YouTube en Instagram - Wave.video Blog: Latest Video Marketing Tips & News (12)Métodos sencillos para compartir un vídeo de YouTube en Instagram - Wave.video Blog: Latest Video Marketing Tips & News (13)

Merk: Du kan få glidelinkfunksjonen hvis du har mer enn 10.000 følgere.

Metode 3: Graátal på YouTube

Først må du bestemme om du har en skjermgraver innlemmet i enheten din.Windows -enheter og de fleste smarttelefoner har en innebygd skjermgraver.Last ned et skjermbildeverktøy hvis du ikke har en på enheten din.

Reproduserer deretter videoen på YouTube og slår på skjermgraveren.

Hvis du jobber med en Windows PC, trykker du samtidig på Windows + ALT + R -knappen for å starte skjermopptakeren.Hvis det er en smarttelefon, trykker du på skjermopptakeren på varslingspanelet, men hold deg hos en datamaskin for å få bedre resultater.

Når du har spilt inn de riktige delene av videoen, bruker du en videoredigerer for å klippe elementene som distraherer og legge til noen effekter før du publiserer videoen i Instagram -historien din.

Hyppige spørsmål:

Hvordan dele en del av en YouTube -video?

Det er to måter å gjøre det på.Hvis videoen er egnet for YouTube Clips -funksjonen, må du bare få tilgang til kontoen din, spille videoen og klikke på saksformet ikon som vises under videoen for å dele en del av den.Den tillatte varigheten for detteInnfødt funksjonYouTube er mellom 5 og 60 sekunder.

Når du har klippet ditt, klikker du på "Delklipp", kopier lenken og del den på Instagram som beskrevethøyere.

Du kan også laste ned videoen på enheten din og bruke Wave.Video Editor for å klippe unødvendige deler.Så kan du dele den direkte fra Wave.Video eller laste ned det og heve klippet til historiene eller hjulene dine.

Hvordan dele en YouTube -video til Instagram på skrivebordet?

Instagram på skrivebordet er nokbegrensetNår det gjelder funksjonalitet, så kan du ikke dele en YouTube -video til Instagram med en innebygd lenke.

Det du kan gjøre er å laste ned YouTube -videoen som beskrevet ovenfor og redigere den slik at den passer til Instagram -kravene.Trykk deretter på det mer tegnet, velg videoen fra enheten din og la den være igjen.

Du kan også lage et miniatyrbilde og i fotofoten be dine følgere om å finne lenken til videoen i biografiseksjonen din.Naturligvis må du legge til en lenke til videoen i biografien din.

Hvordan velge hvilken del av YouTube -videoen din skal du bli Instagram -innhold?

Det første trinnet for å gjøre det bra er å forstå forskjellene mellom de to plattformene.

Hvordan publiserer du en YouTube -video på Instagram Reels eller IGTV?

Først må du laste ned YouTube -videoen på enheten din og redigere den for å matche videospesifikasjonene som er anbefalt av Instagram for hjul og IGTV.

Ethvert YouTube -video nedlastingsverktøy vil tjene deg, men husk å velge tillitssider for å unngå å introdusere skadelig programvare eller adware i enheten din.Husk i tillegg at nedlasting av videoer av andre mennesker på YouTube går mot brukerpolitikken til plattformen og er ulovlig de fleste steder, så last bare ned dine egne videoer.

Når du har lastet ned YouTube -videoen, kan du endre størrelsen i Wave.Video for å passe til utseendeforholdetanbefaltpå Instagram og varigheten av videoen.

Instagram begrenser hjulene til 30 sekunder og IGTV etter 10 minutter, men de kan være mer avhengig av kontoen din.
I Wave.Video må du bare publisere den direkte på Instagram -kontoen din eller publisere videoen via mobilapplikasjonen eller Instagram -nettstedet.

Siste tanker

Selv om det til å begynne med virker kompleks, er hvordan du deler en YouTube -video på Instagram ganske enkel når du tar susen.

Verdi?Uten tvil, spesielt hvis du er en skaper eller et merke som søker å tiltrekke deg følgere og øke omfanget av publikum.Husk imidlertid at du bare må dele videoer av eiendommen din på Instagram -kontoen din.

Abonner på vårt gratis nyhetsbrev

Vi publiserer bare det gode

Enkle metoder for å dele en YouTube -video på Instagram - Wave.Video Blog: Siste videomarkedsføringstips og nyheter (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Laurine Ryan

Last Updated:

Views: 5419

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Laurine Ryan

Birthday: 1994-12-23

Address: Suite 751 871 Lissette Throughway, West Kittie, NH 41603

Phone: +2366831109631

Job: Sales Producer

Hobby: Creative writing, Motor sports, Do it yourself, Skateboarding, Coffee roasting, Calligraphy, Stand-up comedy

Introduction: My name is Laurine Ryan, I am a adorable, fair, graceful, spotless, gorgeous, homely, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.