Beste gratis Windows 11 -temaer og skinn for å laste ned fra Microsoft Store (2024)

Her erBeste gratis Windows 11 -temaer og skinn for å laste ned fra Microsoft Store.Det er viktig å tilpasse utseendet til PC -en din, da den setter følelsen av å jobbe på systemet ditt.Windows 11 er tilgjengelig for alle med et nytt og forbedret utseende.Du kan tilpasse utseendet og følelsen av Windows 11 PC ytterligere med noen fantastiske og fantastiske temaer og skinn.Det er mange gratis temaer tilgjengelig for å tilpasse Windows 11 -datamaskinen.Du kan velge den som etter din smak og smak.

For å hjelpe deg, vil vi nevne noen gode gratis temaer for Windows 11. Alle disse temaene er tilgjengelige i Microsoft Store, og du kan enkelt laste ned og installere dem.Etter å ha installert dem, kan du få tilgang til og bruke dem direkte fraTemainnstillingerpå din PC.La oss nå sjekke ut hva som er disse gratis temaene for å tilpasse Windows 11 -utseende.

Er Microsoft -temaer gratis?

Alle de nevnte temaene i dette innlegget er fra Microsoft og er helt gratis.Det er noen avanserte temaer som er betalt, men til en fornuftig pris.For å laste ned og installere temaer fra Microsoft, kan duStart innstillingsappenog gå tilPersonalisering> Temaerseksjon.Her vil du se enBla gjennom temaerknapp ved siden avFå flere temaer fra Microsoft Storealternativ.Bare klikk på denne knappen, så åpner den opp forskjellige temaer i Microsoft Store -appen.Du kan bla gjennom og få de du liker.Du kan også få de vi har listet opp i denne artikkelen.

TIPS: Hvordan endre temaet i Microsoft -team på Windows 11

Her er de beste gratis temaene og skinnene du kan laste ned og bruke på Windows 11:

  1. Fjellboliger
  2. Kyllinger og kaniner
  3. Fisk og koraller
  4. Bing solskinn
  5. Broer om høsten
  6. Sol og sandpremie
  7. Nordlysene
  8. Skog for trærne
  9. Amazonas regnskogen
  10. Beach Time Premium

1] Fjellboliger

Best Free Windows 11 Themes and Skins to Download from Microsoft Store (1)

Prøv fjellboligene fra Microsoft hvis du liker fjell.Det er et fint gratis tema som er kompatibelt med Windows 11 samt Windows 10 14951.0 og høyere bygg.Den leveres med 12 forskjellige gratis bilder basert på et fjelltema for å gi et varmt og fantastisk utseende og følelse til PCen din.

Det er omtrent 11 MB i størrelse.Du kan laste ned og installere den fraher.Når du er installert, kan du direkte få tilgang til den fra innstillingene> Personalisering> Temaer.

2] Kyllinger og kaniner

Best Free Windows 11 Themes and Skins to Download from Microsoft Store (2)

Liker du bedårende babykyr som kaniner og kyllinger?Transformer skrivebordet ditt med det søte kyllingene og Bunnies -temaet som er gitt gratis.Dette temaet kommer i en pakke med 14 bakgrunnsbilder som fortsetter å endre når du slår på dette temaet på PC -en.Dette temaet er gitt av Microsoft Corporation, og du kan installere det fra Microsoft Store.Etter å ha installert den, bare gå til innstillingene> Personalisering> Temaer og velg dette temaet for å bruke og bruke det.

Få det fraMicrosoft Store.

Lese: Beste gratis 4K -temaer for vinduer

3] Fisk og koraller

Best Free Windows 11 Themes and Skins to Download from Microsoft Store (3)

Fish and Corals er et annet gratis tema som du kan bruke til å tilpasse utseendet og følelsen av Windows 11. Dette temaet er for de som liker fargerike bilder av korallrev og fisk.Den har totalt 20 bilder som oppdaterer humøret ditt med livlige farger.Den har en størrelse på omtrent 17 MB.Installer det og bruk dette temaet på PC -en din fra personaliseringsinnstillingene i Windows 11.

Skjønnerher.

4] Bing Sunshine

Best Free Windows 11 Themes and Skins to Download from Microsoft Store (4)

Som navnet antyder, er Bing Sunshine et lysfarget tema som viser solstråler på fantastiske steder som California, Tyskland, etc. Det er et sett med 10 forskjellige varme og livlige bilder inkludert i dette temaet.Når du bruker dette temaet, fortsetter bakgrunnen å skifte fra et pulserende solskinnsfotografi til et annet.

Det gode er at det bare er 5,67 MB i størrelse.Du kan installere den fraMicrosoft StoreOg begynn å bruke den på PC -en.

5] broer om høsten

Best Free Windows 11 Themes and Skins to Download from Microsoft Store (5)

Et av de vanlige temaene som er elsket av mange mennesker, er høsttemaet.Hvis du også er en av disse, er broer om høsten temaet for deg.Prøv dette temaet og gi et fortryllende og jordnært utseende og følelse på Windows 11 -PC -en.Den leveres med 13-setts bilder som viser naturskjønne ruter over broer i høstsesongen.Den er farget i hovedsakelig røde, gull, koraller og greener

Gi et rolig preg på systemet ditt ved å installere dette gratis temaet fraher.

Lese:Beste gratis ikonpakker for Windows 11/10

6] Sol- og sandpremie

Best Free Windows 11 Themes and Skins to Download from Microsoft Store (6)

Et gratis tema for Windows 11 er sol og sandpremie.Reis gjennom Maldivene og Mexico uten engang å være fysisk til stede der.Det er et fint og varmt tema å bruke på PCen din.Den inkluderer 10 premium 4K -bilder som vil gi deg et flott utseende.

Dette fine Windows 11 -temaet kan lastes ned fraMicrosoft Store.

Lese: Hvordan du endrer til mørk modus tema bakgrunn i rillemusikk

7] Nordlysene

Best Free Windows 11 Themes and Skins to Download from Microsoft Store (7)

Nordlysene er temaet for de som liker et mørkere tema.Det inkluderer bilder av Aurora Borealis og Melkeveien fra vakre steder som Norge, Island, Thailand og Death Valley, USA.Hele temaet består av 15 forskjellige bakgrunnsbilder å bytte fra.Det er rundt 11 MB i størrelse.Du kan få det fraMicrosoft Store.

8] skog for trærne

Best Free Windows 11 Themes and Skins to Download from Microsoft Store (8)

skogFor trærne er enda et gratis tema for Windows 11 som du kan laste ned fra Microsoft Store.Dette temaet er for de som elsker den grønne fargen og selvfølgelig trær.Du kan enkelt se på tropiske skoger til PC -en din.Den inneholder totalt 20 bilder og har en størrelse på 28,85 MB.Så som de sier, blir grønt med dette kule gratis temaet.

9] Amazon Rainforest

Best Free Windows 11 Themes and Skins to Download from Microsoft Store (9)

Installer Amazonas regnskogstema for å få det fantastiske visuelle av Amazonas -elven, det frodige løvet av Tortuguero og andre naturlige underverker.Det er et 18-bilder som har en størrelse på 14,89 MB.Du kan laste ned denher.

10] Beach Time Premium

Best Free Windows 11 Themes and Skins to Download from Microsoft Store (10)

Et gratis tema for Windows 11 er strandtidspremie.Hvem elsker ikke strender?Vi gjør alle og strandtidspremie er temaet du trenger å prøve.Bruk dette temaet og forestill deg deg selv på strendene på noen sjarmerende steder.Den inneholder 15 idylliske premium 4K -bilder og har en størrelse på 16,23 MB.Du kan enkelt få dette strandtemaet for Windows 11her.

Hvordan bruke temaer i Windows 11?

Du kanInstaller disse gratis temaeneFra Microsoft Store og etter det kan du gå til innstillingsappen og bruke noen av temaene.Her er trinnene for å gjøre det:

  1. For det første, åpne innstillingsappen ved hjelp av Windows + I -hurtigtasten.
  2. Gå nå til Personaliseringsfanen fra venstre sidepanel.
  3. Velg deretter tema -delen.
  4. Du vil se alle installerte og standardtemaer her.
  5. Til slu*tt, velg temaet du vil bruke, og det vil gjelde for skrivebordet ditt.

Du kan også tilpasse et tema etter farge, musemarkør, lyder og mer.

Hvor laster du ned Windows 11 -temaer?

Det er hovedsakelig to typer steder der du kan laste ned Windows 11 -temaer.Først kan du ta turen til Microsoft Store og laste ned ethvert tema gratis.For det andre kan du sjekke ut noen pålitelige tredjepartsressurser der du kan laste ned temaene i henhold til dine krav.

Hvordan laster jeg ned Windows 11 Skin Pack?

Siden det ikke er noen offisiell hudpakke med Windows 11 for eldre versjoner av Windows, må du velge et tredjeparts nettsted.Det er mange tredjepartsressurser der du kan laste ned en passende hudpakke for Windows 10, Windows 8.1 eller Windows 7. Imidlertid anbefales det på det sterkeste å skanne hudpakkefilen før du installerer den på PC-en.

Les nå:

  • Hvordan laste ned eller endre Windows 11 bakgrunnsbilder.
  • 10 beste Firefox -temaer for å transformere standardgrensesnittet.
Beste gratis Windows 11 -temaer og skinn for å laste ned fra Microsoft Store (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Duane Harber

Last Updated:

Views: 6484

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duane Harber

Birthday: 1999-10-17

Address: Apt. 404 9899 Magnolia Roads, Port Royceville, ID 78186

Phone: +186911129794335

Job: Human Hospitality Planner

Hobby: Listening to music, Orienteering, Knapping, Dance, Mountain biking, Fishing, Pottery

Introduction: My name is Duane Harber, I am a modern, clever, handsome, fair, agreeable, inexpensive, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.