Beste gratis programmer for å overføre musikk fra en CD til datamaskinen (2024)

I dag er musikk i høy definisjon ikke lenger en luksus innen rekkevidde for de få, for takket være internett og FLAC -formatet har vi muligheten til å lytte til favorittlåtene våre på datamaskinen fra en CD uten tap av kvalitet.På denne måten kan vi høre på sangene da artisten bestemte seg for at de skulle bli hørt.

Melhores programas gratuitos para transferir músicas de um CD para o computador (1)

FLAC -format: Overfør CDene dine til PCen uten å miste kvaliteten

Flac (gratis uten tapLydCodec) er et lydfilformat som kan komprimeres opp til 50%uten å miste informasjon, dermed opprettholde en lydkvalitet som er tro mot den opprinnelige filen.Det er derfor et ideelt format hvis det vi leter etter er å beholde og bevare våre digitale musikkfiler, og være det beste alternativet vi kan finne.I tillegg er det et gratis og open source -format og kan implementeres på maskinvare eller programvare.

Dette formatet erCompatãvelmed de mest populære aktørene på markedet, somVLC, AIMP, FOOBAR2000, blant andre.Så hvis vi har tenkt å overføre samlingen vår fra CD -er til datamaskinen, vet vi allerede at det beste alternativet er å bruke FLAC -formatet.Men for det vil vi trenge et passende program, som vi vil snakke om.

Applikasjoner for å eksportere CD -mor til PC

Når det gjelder å lagre CD -mammaene våre på datamaskinen, er det ikke noe vi kan gjøre med en enkel kopi og lim.Du trenger et program som kan trekke ut filene effektivt.For dette er disse de beste:

EZ CD Audio Converter, den mest populære

Det er en samtaleprogramvare for mor med et intuitivt glede -grensesnitt som det vil være fantasifullt å operere med.Den ble designet for å tilbyHøyere kvalitetSamtaler av ªudio -filer, noe som gjør det til en av de mest komplette omformerne.

Med denne programvaren kan vi trygt passere CDene våre i kurset, den har allerede avansert feildeteksjon og CRC -verifisering av to billetter for å få perfekt kvalitet på perfekt.Med det kan vi konvertere dem til FLAC -formatetuten tap av kvalitet,så vel som andre vanlige formater som MP3, WAV, ACC blant andre.I tillegg lar det deg eliminere noden til CD -ene i forrige merknad hvis de har den forrige dysen, samt å registrere all informasjonen til platen under ekstraksjonen.

Den største fordelen med dette programmet er den høye kvaliteten og påliteligheten vi får ved å trekke ut filene fra våre Átudio -plater.Den største ulempen er at vi kan bruke den gratis i en begrenset periode, for å bruke den permanent, vil det være nødvendig å betale for lisens, noe som kan være lønnsomt for oss.

Vi kan laste ned en gratis testversjoner av dinNettstedet Do Network Development Group.

Melhores programas gratuitos para transferir músicas de um CD para o computador (2)

Fantastiske og kvalitetssamtaler uten å betale

En avmest populære kornCD -omformere og CD Ripador er Frec (gratis lydomformer), deres evne til å støtte et bredt utvalg av populære og brukte formater og kodere.Dette programmet lar oss trekke ut CD -ene våre fra CD -ene våre og konvertere dem til FLAC -formatet uten tap, sammen med andre formater som MP3, AAC, WMA, OGG, WAV, blant andre.Har også støtte for importCDDBinformasjon som lar oss automatisk konsultere informasjonen til moren og skrive den innSårbareller andre utgivelser av informasjon.I tillegg skiller det seg ut for å gjøre arbeidet ditt veldig raskt i samtale, og inkluderer også en integrert oppdretter.

Som poeng for er det verdt å nevne at applikasjonen er på spansk og har en porsjonabel versjon, så det vil ikke være nødvendig å ikke gjøre noen installasjon.Det skiller seg også ut for den gode støtten som er gitt av utviklerne og deres fellesskap av vanlig fordi det er et åpent avlsprogram.I tillegg er det et multisystem, å være kompatibelt medVinduer, macos ogLinux.Vi fant noen få punkter mot, i tillegg til en bedre integrasjon i Windows, og som ikke tillater MP3 å CD -samtale.

Vi kan laste den ned iDet er en lenke.

Melhores programas gratuitos para transferir músicas de um CD para o computador (3)

Eksakt lydkopi, alternativet til Freac

Denne programvaren er © en ° ° diskoun ripator som bruker mønsterCD -bilde DVDenheter.Det er et helt gratis program og tillater en perfekt lesning av albumet, og informerer oss om eventuelle feil som kan rettes.Dette programmet benytter seg av forskjellige teknologier, for eksempel mors lesing med verifisering og nøyaktig, som tillater ossriktigFlutua㧠§ eDistor㧠µesprodusert av enhetene.CD ROM.Den har tre måter å utvinning på: Forsikring som garanterer morskvalitet og synkronisering, en frekk mann som ikke innlemmer Jitters korreksjon og en buzz -modus som er i stand til å fange ã udio uten synkronisering.Tillater samtale med FLAC -format uten tap eller andre som MP3, WMA og Oggorbis.

Hvis dette programmet er preget av noe, er det kvalitet ved å gjøre alle slags ekstraksjoner av ªio, og bevare den intakte kvaliteten på den originale CD -en og er veldig fremhevet.Som et svakt punkt, indikerer det at det kan være litt vanskelig å konfigurere i Innio, og at det kanskje ikke er det mest egnet for å trekke ut MP3 allerede at det i dette tilfellet er lengre programmer.

Vi kan senke den fra dinoffesiell nettside.

Melhores programas gratuitos para transferir músicas de um CD para o computador (4)

Cdex, resultater fast til originalen

à Et program som er i stand til å trekke ut data fra en CD av ãdioio i forskjellige formater som MP3, AAC, WMA, OGG, FLAC -formatet som lar deg oppnå veldig endelige endelige resultater til originalen som det.Ikke miste kvaliteten.Karakteristikkene inkluderer muligheten for å forbedre lydkvaliteten som normaliserer signalsignalet eller korrigererJitter.Inkluderer støtte forCDDBDatabase som vi kan få tilgang til alle data fra CD -en vår, for eksempel bilen, tittelen Motheric, The Musical Senhor, The Year, etc.

Blant de viktigste fordelene finner vi en fancil -utvinning av løypene til ªio, CDDB Data Reading Capacity og tilgjengeligheten av et grensesnitt på spansk.Som en hovedulempe, fremhever den utseendet, noe utdatert i forhold til andre lignende programmer.

Du kan laste ned cdex gratis iher.

Melhores programas gratuitos para transferir músicas de um CD para o computador (5)

Digital € única, Tudo-in-One Converter Converter

Er en kraftig multifunksjonell omformer.Vi kan bruke den til å konvertere og trekke den ut fra CD -ene våre. Det gir oss muligheten for å konvertere den til forskjellige formater, for eksempel FLAC, for å få en lyd som er trofast til originalen, eller andre formater som MP3, WMA, OGG, blant andre .

Ved å trekke ut området med dette programmet, kan vi få informasjon om kunstneren, ã nalbum, Gãªnero, sporet navn, etc.,Freedbgenericname, en database med plater om internett.I tillegg, når de konverterer, konverteres også alle metadataene til hvert spor.

En av fordelene med å fremheve i bruken av digital lydkonvertering er brukervennligheten siden den er oversatt til spansk.SomPeker mot detDet skal bemerkes at den siste oppdateringen stammer fra 2014. I tillegg, hvis vi vil bruke den permanent, må vi betale lisensen, som er $ 24,95, som setter den av andre alternativer i det hele tatt gratis.

Vi kan bruke den til gratis nedlasting av testversjonen din av dinNettstedet Do Network Development Group.

Melhores programas gratuitos para transferir músicas de um CD para o computador (6)

Format fan, konverter lyd, video og bilder

Dette er en multimamode -omformerprogramvare som er i stand til å konvertere alle filtyper, enten de er.Blant funksjonene har muligheten forriveCDer med morslige filer med forskjellige formater som MP3, WMA, AMR, OGG, AAC og WAV.Blant dens egenskaper vi fremhever som tillater samtalen med batchfiler mellom formater.Det lar oss kopiere CDene våre fra Vadade og Vamous DVDer til datamaskinen vår, i tillegg til å lage diskbilder.

Bruken av dette programmet kan være interessant hvis vi, i tillegg til å rive diskene våre, også er interessert i muligheten for å konvertere en video og bilder og dermed ha alt sammen i samme program.Det viktigste negative poenget er atFlac er ikkeBlant de kompatible formatene, så er det ikke det mest passende programmet hvis vi ønsker en tapsfri samtale.

Vi kan senke den gratis i dinNettstedet Do Network Development Group.

Melhores programas gratuitos para transferir músicas de um CD para o computador (7)

Xrecode3, konverter Vanios € Áudio -formater samtidig

Endelig snakker vi om enAudi ConverterEller som xrecode3, kompatibel med de fleste formatene til ã ° MP3, WAV, DSD, samt formater uten tap som FLAC på CD -ene våre.

Som et kjennetegn for å fremheve det er den bevegelige modus, som lar oss konvertere til formater samtidig.Et annet interessant alternativ er muligheten for å eksportere og importere metadataene til og til en ekstern fil, så vel som støtten til24-bit E 32-bitDet er lov å konvergere parallelt ved bruk av multikoreprosessor.

Fordelene med å bruke dette programmet er veldig enkelt å bruke, så det passer til alle typer brukere, og er kompatible med et bredt utvalg av formater.Tvert imot, det faktum at for å kunne bruke 10 euro for lisensen permanent, får det til å appellere til andre alternativer.

Vi kan teste det fritt ved å laste den ned iDet er en lenke.

Melhores programas gratuitos para transferir músicas de um CD para o computador (8)

Hvilket program for å trekke ut CD -er er det mest anbefalte?

Som vi har sett, har vi interessante programmer som vi kan velge å konvertere fra en CD av 㪠til forskjellige formater.Blant dem er det to programmer som skiller seg ut fra de andre.En erSinnsyk, som er © ideell for de som ikke vil bruke en euro, men krever kvalitetsresultater.På den annen side, hvis vi er villige til å gjøre en liten investering,EZ CD Audio ConverterDet vil være verdt det, å vite at det er mulig å prøve det gratis og finne ut om det tilfredsstiller våre behov.

Beste gratis programmer for å overføre musikk fra en CD til datamaskinen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mrs. Angelic Larkin

Last Updated:

Views: 5919

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mrs. Angelic Larkin

Birthday: 1992-06-28

Address: Apt. 413 8275 Mueller Overpass, South Magnolia, IA 99527-6023

Phone: +6824704719725

Job: District Real-Estate Facilitator

Hobby: Letterboxing, Vacation, Poi, Homebrewing, Mountain biking, Slacklining, Cabaret

Introduction: My name is Mrs. Angelic Larkin, I am a cute, charming, funny, determined, inexpensive, joyous, cheerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.